Πες μας πως πίνεις τον καφέ σου να σου πούμε αν είσαι psycho

13:26 22/6/2017 - Πηγή: iPop

Αν σου αρέσει ο καφές σου σκέτος, πικρός και «βαρύς», ίσως είσαι από αυτούς που του αρέσουν οι έντονες γεύσεις, φροντίζεις την υγεία σου ή πίνεις τον καφές σου όπως θα έπρεπε κανονικά.

‘Η απλώς είσαι ψυχοπαθής.

Και δεν το λέμε εμείς. Το λέει η επιστήμη. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, η αγάπη για τον σκέτο καφέ συνδέεται με σαδιστικές ή ψυχοπαθητικές τάσεις.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 1.000 ενήλικες, ζητώντας τους να δώσουν τις προτιμήσεις τους για το φαγητό και την γεύση. Οι συμμετέχοντες

έλαβαν στη συνέχεια μια σειρά από ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπικότητα, αξιολογώντας χαρακτηριστικά όπως ο σαδισμός, ο ναρκισσισμός και η ψυχοπάθεια.

Η μελέτη, η οποία διεξήχθη από ερευνητές του Πανεπιστημίου Innsbruck, διαπίστωσε ότι η προτίμηση στις πικρές γεύσεις συνδέεται με την ψυχοπαθητική συμπεριφορά.

Οι πικρές γεύσεις συνδέονται με μια τάση «καθημερινού σαδισμού», μια απόλαυση να προκαλείς μέτρια επίπεδα πόνου στους άλλους.

Και δεν είναι μόνο ο σκέτος καφές που κρούει τον κώδωνα. Η αγάπη για τα ραπάνια, το σέλινο και το Gin tonic, συνδέεται επίσης με την εμφάνιση αντικοινωνικών χαρακτηριστικών.

Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι η προτίμησε σε γλυκές γεύσεις αυξάνουν την φιλικότητα ενώ οι πικρές γεύσεις προκαλούν ηθικές κρίσεις.

Στο επόμενό σου ραντεβού, αν ο εν δυνάμει σύντροφός σου παραγγήλει σκέτο καφέ ή Gin tonic ξέρεις τι πρέπει να κάνεις… Τρέξε μακριά. Εμείς απλώς σε προειδοποιούμε!

Photo: Getty Images

The post Πες μας πως πίνεις τον καφέ σου να σου πούμε αν είσαι psycho appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα