Πέρασαν απ’ την Βουλή οι τροπολογίες για τις τηλεοπτικές άδειες

19:39 3/11/2016 - Πηγή: iPop

Ενέκρινε το σώμα της Βουλής τις τρεις τροπολογίες που κατέθεσε ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ τάχθηκαν υπέρ και των τριών τροπολογιών, ενώ το Ποτάμι ενέκρινε τις δύο.

Όλες τις τροπολογίες καταψήφισαν Νέα Δημοκρατία

και Χρυσή Αυγή, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε «παρών».

Πιο συγκεκριμένα:

Η τροπολογία για την αναστολή του άρθρου 2Α του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες πήρε θετικές ψήφους από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητους Έλληνες. Ν.Δ., Χρυσή Αυγή και Ποτάμι καταψήφισαν, ενώ «παρών» δήλωσαν ΚΚΕ και Ένωση Κεντρώων. Η τροπολογία αναφέρεται στον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών και την διενέργεια διαγωνισμού από την Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Η τροπολογία για τον καθορισμό του αριθμού των τηλεοπτικών αδειών με τη σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ ψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Ανεξάρτητους Έλληνες. ΝΔ, Χρυσή Αυγή και Ένωση κεντρώων τάχθηκαν κατά και το ΚΚΕ δήλωσε «παρών».

Τέλος, η τροπολογία που αναφέρεται στον καθορισμό του τιμήματος για τις τηλεοπτικές άδειες με σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ ψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Ανεξάρτητους Έλληνες. ΝΔ, Χρυσή Αυγή και Ένωση Κεντρώων καταψήφισαν, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε «παρών».

Διαβάστε ακόμα:

Παππάς: Πρέπει να συγκροτηθεί ΕΣΡ και να γίνει διαγωνισμός

Photo: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Πέρασαν απ’ την Βουλή οι τροπολογίες για τις τηλεοπτικές άδειες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα