Πάρε τον Ράσελ Κρόου στο σπίτι σου!

16:31 5/4/2014 - Πηγή: iPop

Λίγο θα σού’ πεφτε να λες ότι κοιμάται ο Ράσελ Κρόου στο σπίτι σου και μάλιστα δίπλα σου; Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν θα λες και ψέματα! Αρκεί να επιλέξεις να τον έχεις ως …κατοικίδιο!

Ο Μονομάχος (εκεί βρίσκεται η …αλήθεια) είναι ένα από τα πιο όμορφα τροπικά ψάρια, βγαίνει σε …διάφορα χρώματα και σε διάφορα μεγέθη πτερυγίων και είναι το μοναδικό από τα τροπικά ψάρια που μπορεί να ζήσει σε γυάλα, χωρίς να χρειάζεται θερμοστάτες και φίλτρα. Είναι εξαιρετικής αντοχής και, μάλιστα, δεν απαιτεί ιδιαίτερα μεγάλο …σπίτι! Μπορεί να τα καταφέρει άριστα και να νομίζει ότι μένει

στο Plaza της Νέας Υόρκης, ακόμα και σε μια γυάλα όπου βάζουμε τη ζάχαρη (δες φωτό).

Η φροντίδα του είναι απλή και καθόλου χρονοβόρα:

Αλλάζεις το νερό της γυάλας κάθε δύο έως πέντε ημέρες (ανάλογα με το μέγεθός της –όσο πιο μεγάλη, τόσο μεγαλύτερο και το διάστημα που μπορείς να κάνεις την αλλαγή του νερού).Το μόνο φάρμακο που χρειάζεται να ρίξεις είναι το «μαλακτικό νερού» (θα το βρεις σε όλα τα pet shops), απαραίτητο ειδικά στο νερό της Αθήνας που είναι αρκετά «σκληρό». Ρίχνεις από δύο έως πέντε σταγόνες, πάλι αναλόγως του μεγέθους της γυάλας.Τον ταΐζεις με ειδική τροφή για Μονομάχους, δηλαδή μικρά αποξηραμένα σκουλικάκια, που επίσης θα βρεις σε όλα τα pet shops.

Αυτό είναι! Δεν θέλει τίποτα άλλο. Κι ως Μονομάχος που είναι, βάφτισέ τον Ράσελ! Βάλε τη γυάλα στο κομοδίνο σου και ονειρέψου ότι έχεις τον Κρόου αγκαλιά.

Tip!

Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσο και να νομίζεις ότι έχει μοναξιές και σκέφτεσαι να του πάρεις συγκάτοικο, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! Από δύο Μονομάχους σε μια γυάλα θα επιβιώσει μόνο ο ένας, αφού θα παλέψουν μεταξύ τους για την κυριαρχία. Εξ’ου και το όνομά του. Τρελαίνονται με το που θα δουν άλλο ένοικο στο χώρο τους. Αν δεν μας πιστεύεις, κάνε το εξής απλό πείραμα: Πλησίασε στο τοίχωμα της γυάλας έναν καθρέφτη. Σε κλάσματα δευτερολέπτου, ο Μονομάχος θα ,…μυριστεί το είδωλό του, θα νομίζει ότι κάποιος εισβάλει στο χώρο του και θα ανοίξει σαν βεντάλιες τα πτερύγιά του, μέχρι να επιτεθεί. Το θέαμα είναι πανέμορφο μεν (τα χρώματά του είναι υπέροχα), αλλά μην το κρατήσεις για πολύ. Μπορεί να φρικάρει από το στρες!

The post Πάρε τον Ράσελ Κρόου στο σπίτι σου! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα