Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Νικολαΐδης- 6ο μετάλλιο για την Ελλάδα

19:11 31/8/2021 - Πηγή: iPop

Περήφανη όλη η Ελλάδα! Ο Στράτος Νικολαΐδης κατάφερε με την προσπάθειά του να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία F20. Πρόκειται για το δεύτερο μετάλλιο της χώρας μας στον στίβο και για το έκτο συνολικά στη διοργάνωση.

Αρχικά, ο Έλληνας αθλητής είχε πάρει την 4η θέση, έχοντας καταφέρει βολή στα 15,93 μέτρα, όμως, στη συνέχεια, μετά από ενστάσεις που έγιναν, ο Στράτος Νικολαΐδης δικαιώθηκε και κατέκτησε την 3η θέση, παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στην 4η θέση, πίσω από τον Νικολαΐδη,

τερμάτισε ένας ακόμα Έλληνας αθλητής και συγκεκριμένα ο Λεόντιος Στεφανίδης, ο οποίος έκανε ατομικό ρεκόρ με 15,75μ.

Η Ελλάδα πλέον μετρά ένα ασημένιο και πέντε χάλκινα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας.

Να υπενθυμίσουμε πως τα υπόλοιπα μετάλλια της Ελλάδας είναι ένα χάλκινο στην Άρση Βαρών από τον Δημήτρη Μπακοχρήστο, ένα χάλκινο για τον ξιφομάχο Πάνο Τριανταφύλλου, ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κατέκτησε επίσης την τρίτη θέση στα 100 μέτρα ελεύθερο της κατηγορίας S8 στην κολύμβηση, ο Θανάσης Κωνσταντινίδης πήρε το αργυρό στην κορίνα, ενώ ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. πρόσθιο SB4.

Την ίδια στιγμή, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στο μπότσια εξασφάλισε επίσης μετάλλιο, αφού προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο, Τετάρτη, στις 09:05 ώρα Ελλάδος, τον Τσέχο Ανταμ Πέσκα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News.

Το άρθρο Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Νικολαΐδης- 6ο μετάλλιο για την Ελλάδα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραολυμπιακοί Αγώνες, Χάλκινος, Νικολαΐδης- 6ο, Ελλάδα,paraolybiakoi agones, chalkinos, nikolaΐdis- 6o, ellada