Η Μουρμούρα επιστρέφει για 9η χρονιά και αυτό είναι το trailer

17:21 31/8/2021 - Πηγή: iPop

To trailer του Μην αρχίζεις τη μουρμούρα μας προετοιμάζει για την 9η σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι εξίσου -αν όχι περισσότερο- απολαυστική με όλες τις προηγούμενες!

«Μουρμούρα» γιατί; Γιατί είναι αγάπη, οικογένεια, αλήθεια, έρωτας… γιατί είναι η ίδια η ζωή!

Η μακροβιότερη ελληνική κωμική σειρά έχει ένα όνομα και αγαπημένους ήρωες!

Η πιο οικεία σε όλους μας σειρά με ατάκες σε ρυθμό πολυβόλου, ξεκαρδιστικούς διαλόγους, αναγνωρίσιμες καταστάσεις και ένα καστ ηθοποιών που πιθανόν θα μείνει στην ιστορία με τα ονόματα των χαρακτήρων τους!

Οι «δικοί μας

άνθρωποι», λοιπόν, Βούλα και Μηνάς, κυρ-Ηλίας και κυρά Καίτη, Μπάμπης και Ξένια, Άγγελος και Βέλη, με την ιδιότητα πλέον των ανθρώπων της διπλανής πόρτας θα μας παρασύρουν για μία ακόμη χρονιά και μαζί τους θα γελάσουμε, θα νοσταλγήσουμε και θα τους ακολουθήσουμε σε ό,τι τελικά αγαπάμε: Στη «Μουρμούρα» μας!

Το trailer του Μην αρχίζεις τη μουρμούρα:

Θυμίζουμε ότι φέτος η Μουρμούρα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου κι όλα δείχνουν πως αλλάζει ώρα. Συγκεκριμένα, θα ξεκινά στις 8 το βράδυ και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Τα ζευγάρια της Μουρμούρας:Μηνάς και Βούλα

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που μπήκε μέσα στις καρδιές μας!

Ηλίας και Καίτη

Ο τυφώνας Καίτη έχει αλλάξει για τα καλά τη ζωή του Ηλία κι αναμένεται να συνεχίσει να το κάνει!

Ξένια και Μπάμπης

Οι απολαυστικοί καρντάσηδες, Μπάμπης (Σπύρος Τσεκούρας) και Ξένια (Άννα Κουτσαφτίκη) και η κόρη τους Σοφία (Κωνσταντίνα Λιναρδάτου), εξακολουθούν να μας κρατούν συντροφιά από την Θεσσαλονίκη, που, ευτυχώς, είναι ένα βήμα από την αγαπημένη τους Χαλκιδική, γιατί όπως λέει και ο Μπάμπης «σαν την Χαλκιδική δεν έχει».

Άγγελος και Βέλη

Ο Άγγελος (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και η Βέλη (Μαρία Χάνου), οι δύο μικρότεροι ήρωες της παρέας, που μας κέρδισαν με τη φρεσκάδα τους, συνεχίζουν να μας χαρίζουν στιγμές γέλιου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News.

Το άρθρο Η Μουρμούρα επιστρέφει για 9η χρονιά και αυτό είναι το trailer εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα