Πανελλήνιες: Οι υποψήφιοι επιλέγουν σχολές

09:44 21/6/2017 - Πηγή: iPop

Οι υποψήφιοι σπουδαστές, οι οποίες έδωσαν Πανελλήνιες Εξετάσεις, επιλέγουν από σήμερα, Τετάρτη, σχολές, καθώς ξεκινά η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων.

Οι υποψήφιοι οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλουν μηχανογραφικό, θα πρέπει ν’ απευθυνθούν στο Λύκειό τους προκειμένου να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Μ’ αυτό τον κωδικό, μπορούν να επισκεφθούν τη σχετική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, να μελετήσουν το μηχανογραφικό και σε πρώτο

στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

Αφού ολοκληρωθεί η ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 14-7-2017.

Σημειώνεται πως αφού ο υποψήφιος οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του, καμία τροποποίηση δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας.

Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας, κανένας υποψήφιος δεν μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Photo: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Πανελλήνιες: Οι υποψήφιοι επιλέγουν σχολές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα