Πανελλήνιες 2016: Τα θέματα των σημερινών εξετάσεων για τους μαθητές των ΕΠΑΛ

11:46 31/5/2016 - Πηγή: iPop

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ με το νέο σύστημα συνεχίζουν τον αγώνα τους εγκαινιάζοντας σήμερα με τη σειρά τους την τρίτη εβδομάδα των Πανελλαδικών.

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάσθηκαν την Τρίτη στα μαθήματα της Ναυσιπλοΐας ΙΙ, Μηχανές εσωτερικής καύσης ΙΙ και Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών.

Παράλληλα, η ομάδα

Α που εξετάζεται με το παλιό σύστημα δίνει τα εξής μαθήματα: Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων, Φυτική Παραγωγή και Στοιχεία Αιματολογίας-Αιμοδοσίας.

Ναυσιπλοΐα ΙΙ (νέο και παλιό σύστημα)Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (νέο και παλιό σύστημα)Φυτική Παραγωγή (παλιό σύστημα)Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών (νέο και παλιό σύστημα)Στοιχεία Αιματολογίας – Αιμοδοσίας (παλιό σύστημα)

Θυμίζουμε πως αύριο, Τετάρτη 1η Ιουνίου, ολοκληρώνονται οι Πανελλήνιες για τους μαθητές των ΓΕΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα με το μάθημα της Βιολογίας.

Την ίδια μέρα τελειώνουν οι εξετάσεις και για την ομάδα ΓΕΛ και β’ ομάδα ΕΠΑΛ που δίνουν με το παλιό σύστημα. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε μαθήματα κατεύθυνσης: Νεοελληνική Λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλου Πληροφορικής και Υπηρεσιών και Χημεία-Βιοχημεία τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής.

Photo: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Πανελλήνιες 2016: Τα θέματα των σημερινών εξετάσεων για τους μαθητές των ΕΠΑΛ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανελλήνιες 2016, ΕΠΑΛ,panellinies 2016, epal