Πάμε θέατρο; The man from earth

18:00 14/4/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί κάποιος να έχει ζήσει 140 αιώνες εξέλιξης; Πώς θα ήταν η ζωή ενός αθάνατου; Είναι η επιστημονική γνώση αρκετή μπροστά σε μια αλήθεια που ανατρέπει τα πάντα; The man from earth, ένα έργο με απίστευτη και πρωτότυπη πλοκή που θίγει όλα τα θέματα της ανθρωπότητας, της ιστορίας και της θρησκείας και απαντά σε ερωτήματα που έχουν απασχολήσει όλους μας.

Εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία, το έργο «THE MAN FROM EARTH» παρουσιάζεται στη θεατρική του εκδοχή, για πρώτη φορά στην Ελλάδα,

κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ, σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.

Ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι προς τιμήν του καθηγητή John Oldman μετατρέπεται σε ένα μυστηριώδες, επικίνδυνο παιχνίδι μετά την αποκάλυψή του, στους συναδέλφους και φίλους του, ότι ζει στη γη εδώ και 14.000 χρόνια!

Η επιστημονικά καταρτισμένη ομάδα θα χρησιμοποιήσει όλες τις γνώσεις που κατέχει, για να αποδείξει αν αυτό αληθεύει. Μέσα όμως από την εσωτερική αναζήτηση, ξεπηδούν αναπάντητα ερωτήματα που οδηγούν σε απαντήσεις που σοκάρουν και μια αποκάλυψη που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο για πάντα.

Info:

Θέατρο Αλκμήνη

Αλκμήνης 12,Πετράλωνα

Τηλ : 2103428650

Παραστάσεις : Δευτ., Τρ. 21.30

Τιμη : € 12, 8

Τελευταία παράστηση 15-4-14

Ταυτότητα Παράστασης

Μετάφραση Κειμένου: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη, Γιώργος Κατινάς

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη

Σκηνικά – Κοστούμια – Φώτα: Ζωή Μολυβδά Φαμέλη

Μουσική: Λίνα Ζηνά

Video art: Χρήστος Πυθαράς

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Ζέππος

Παίζουν: Δημήτρης Αλεξανδρής, Νίκη Παλληκαράκη, Χριστόδουλος Στυλιανού, Ερρίκος Λίτσης, Νίκος Ποριώτης, Γιώργος Κατινάς, Κωνσταντίνα Μαλτέζου, Μαγδαληνή Παλιούρα

The post Πάμε θέατρο; The man from earth appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα