Πάμε σινεμά; Παίζουν οι «Πειρατές της Καραϊβικής: Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ»

18:33 26/5/2017 - Πηγή: iPop

Πάμε σινεμά; Χθες, Πέμπτη, έκανε πρεμιέρα η νέα ταινία των Πειρατών της Καραβαϊκής, «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ»!

Πρόκειται για το πέμπτο κεφάλαιο της ταινίας που έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους.

O Johnny Depp επιστρέφει ως Captain Jack Sparrow, ενώ δίπλα του βλέπουμε τους Javier Bardem

και GeoffreyRush. Την παραγωγή έχει αναλάβει ξανά ο Jerry Bruckheimer, έχοντας στο πλευρό του τους Νορβηγούς σκηνοθέτες Joachim Rønning και Espen Sandberg.

Το story:

Aμείλικτοι ναυτικοί φαντάσματα, υπό τις οδηγίες του τρομερού και φοβερού Captain Salazar, δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου και βάζουν σκοπό της «ζωής» τους να εξοντώσουν όλους τους πειρατές που υπάρχουν. Ο Jack βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους. Μοναδική ελπίδα του, για να σώσει το τομάρι του, είναι να εντοπίσει τη μυθική τρίαινα του Ποσειδώνα. Στην προσπάθειά του να την ξετρυπώσει, θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με την Carina Smyth, μια πανέξυπνη και όμορφη αστρονόμο αλλά και τον Henry, έναν σκληροτράχηλο ναύτη του βασιλικού ναυτικού. Κρατώντας το τιμόνι του Dying Gull, ενός αξιοθρήνητου σάπιου πλοίου, ο Captain Jack δεν ψάχνει μόνο να ξαναβρεί την παλιά καλή του τύχη που τον έχει εγκαταλείψει προ πολλού, αλλά ταυτόχρονα να ξεφύγει από τον πιο επικίνδυνο και ερεβώδη κακό που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα.

The post Πάμε σινεμά; Παίζουν οι «Πειρατές της Καραϊβικής: Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα