Λ. Παπαδήμος: Θα υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργικό καθαρισμό

16:39 26/5/2017 - Πηγή: iPop

Ο Λουκάς Παπαδήμος θα υποβληθεί σήμερα Παρασκευή σε δεύτερο χειρουργικό καθαρισμό του τραύματος στον δεξί του μηρό.

Σήμερα Παρασκευή, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργικό καθαρισμό του τραύματος στον δεξί του μηρό, ύστερα από το τρομοκρατικό χτύπημα που υπέστη.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ύστερα

από το δεύτερο χειρουργείο ο κ. Παπαδήμος θα μείνει για προληπτικούς λόγους στην μονάδα εντατικής θεραπείας, για 2 ακόμα μέρες.

Οι ιατροί τονίζουν ότι η υγεία του δεν φέρει καμία απολύτως ανησυχία.

Τονίζεται πως οι δύο συνοδοί του, οι οποίοι επίσης είχαν τραυματιστεί, πήραν εξιτήριο σήμερα, Παρασκευή, κι είναι καλά στην υγεία τους.

Ομαλή είναι η εξέλιξη των τραυμάτων του Λ.Παπαδήμου

Ομαλή είναι η εξέλιξη των τραυμάτων του Λ.Παπαδήμου ο οποίος σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν είναι αιμοδυναμικά σταθερός.

Όπως αναφέρει το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η γενική κατάσταση του κ. Παπαδήμου είναι καλή. Ο ίδιος το επόμενο 24ωρο θα μείνει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι δύο συνοδοί του, έλαβαν την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική φροντίδα και βγήκαν σε καλή κατάσταση, με οδηγίες για ιατρική επανεκτίμηση σε μια εβδομάδα.

Το πακέτο είχε σταλεί στο σπίτι του Παπαδήμου

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε λίγο νωρίτερα τον Παπαδήμο στον Ευαγγελισμό, δήλωσε ότι ο ίδιος του είπε πως το πακέτο είχε σταλεί στο σπίτι του και ο ίδιος το άνοιξε έπειτα στο αυτοκίνητό του.

«Μου είπε ότι αισθάνεται τυχερός μέσα στην ατυχία του γιατί κρατούσε τον φάκελο μακριά από το σώμα του» δήλωσε ο Σαμαράς.

Ο Σαμαράς επισήμανε ότι όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον ίδιο τον πολίτη κινδυνεύει άμεσα η ίδια η δημοκρατία.

Ο Σαμαράς τόνισε ότι:

Εγώ ήρθα να του ευχηθώ. Όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον πολίτη, κινδυνεύει άμεσα η ίδια η Δημοκρατία

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το δέμα είχε σταλεί με κούριερ στην Ακαδημία Αθηνών, από όπου το παρέλαβαν συνεργάτες του κ. Παπαδήμου.

Παράλληλα από τις κάμερες ασφαλείας της Τράπεζας της Ελλάδος προκύπτει ότι συνεργάτης του κ. Παπαδήμου είχε περάσει το δέμα από μηχάνημα ακτίνων Χ, χωρίς όμως να διαπιστώσει κάποια απειλή, από τον έλεγχο.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος ήταν ένα συμβατικό όχημα διότι το θωρακισμένο αυτοκίνητό του ήταν στο συνεργείο για επισκευή. Τα χτυπήματα στην εξωτερική πλευρά των θυρών του αυτοκινήτου προκλήθηκαν από άνδρες του συνοδευτικού οχήματος ασφαλείας του Παπαδήμου, ενώ προσπαθούσαν να ξεμπλοκάρουν τις πόρτες οι οποίες κόλλησαν από το ωστικό κύμα της έκρηξης.

Διαβάστε επίσης:

Aποκάλυψη Σαμαρά: Ο φάκελος-βόμβα είχε πάει στο σπίτι του Λουκά Παπαδήμου

The post Λ. Παπαδήμος: Θα υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργικό καθαρισμό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα