Παγιέτες και λάμψη! Οι 3 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των Emmys 2022 – Τι πήγε τόσο λάθος;

18:13 13/9/2022 - Πηγή: iPop

Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Η στιγμή που θα βάλουμε καφέ και θα κάτσουμε να συζητήσουμε το κόκκινο χαλί των Emmys 2022! Μεταξύ μας, οι εμφανίσεις ήταν απογοητευτικές, όμως, 3 από όλες αυτές ξεχώρισαν και μας δίνουν έμπνευση για κάθε μας βραδινή – καθημερινή έξοδο! Ας τις δούμε παρέα!

Τα Emmy 2022 έλαβαν χώρα χθες 12/9, και οι πιο hot celebrities του κινηματογράφου περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Η αγαπημένη μας σταρ του «Euphoria», Zendaya, έκλεψε την παράσταση και μας μετέφερε

σε μία άλλη εποχή!

Οι παγιέτες και η λάμψη, δεν έλειψαν από το red carpet και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα trend που οι celebrities τώρα τελευταία το προτιμούν! Λαμπρό παράδειγμα η αγαπημένη μας, Reese Witherspoon!

Ας μη σε έχω, όμως, στο περίμενε…Αυτές είναι οι celebrities που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε στο κόκκινο χαλί των Emmys 2022!

Emmy Awards 2022: Το φαινόμενο Zendaya για άλλη μία φορά γράφει ιστορία – Αναλυτικά τα highlights και οι νικητές της βραδιάς!

Emmys 2022 κόκκινο χαλί: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν! Zendaya

Η αγαπημένη μας σταρ του «Euphoria» πάντα μας εκπλήσσει! Για την συγκεκριμένη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, επέλεξε ένα τολμηρό black φόρεμα Valentino με παπιγιόν και μας απέδειξε ότι μπορεί να επαναφέρει την κομψότητα του Old Hollywood και πάλι στην μόδα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tomdaya hq (@tomdayahq_)

Amanda Seyfried

Δε θα το πιστέψεις! Η αγαπημένη μας Amanda Seyfried εμφανίστηκε χωρίς μαύρο! Γι’ αυτή την εμφάνιση η πρωταγωνίστρια του «The Dropout» επέλεξε να μεταμορφωθεί σε γοργόνα χάρη σε μία λιλά τουαλέτα από τον οίκο Armani Privé, σε συνδυασμό με κοσμήματα Cartier. Έδειχνε απλά μαγευτική! Λες και βγήκε από παραμύθι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη best of Amanda Seyfried (@mingeyofficial)

Reese Witherspoon

Η ηθοποιός του «Morning Show» για άλλη μία φορά, ήταν μια καλλονή στα μπλε! Για την βραδιά των Emmys, επέλεξε ένα φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο από μπλε διαμάντια! Φυσικά, ήταν του οίκου Armani Privé το οποίο αποτελούνταν από 210 γαλαζοπράσινα καράτια Tiffany & Co. Απλά WOW!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Παγιέτες και λάμψη! Οι 3 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των Emmys 2022 – Τι πήγε τόσο λάθος; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα