Όταν η καμπύλη απογειώνει την απόλαυση. 4+1 στάσεις για αξέχαστο σεξ με τον σύντροφό σου

09:00 30/10/2021 - Πηγή: iPop

Ντρέπεται ο σύντροφός σου που έχει καμπυλωτό πέος; Παρατήρησε μόνο όλα τα sex toys και θα διαπιστώσεις πως ΟΛΑ δημιουργούν μία μικρή καμπύλη! Αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει αυτό; Η απάντηση είναι απλή. Επειδή η καμπύλη προσφέρει περισσότερη ευχαρίστηση! Χαλάρωσέ τον λοιπόν και απολαύστε τις μοναδικές στιγμές πάθους στο κρεβάτι.

Αν και το καμπυλωτό πέος προσφέρει εγγυημένα περισσότερη απόλαυση, σήμερα θέλω να μοιραστώ κάποια μυστικά μαζί σου ώστε να απογειώσετε την σεξουαλική σας ζωή. Παρακάτω θα διαβάσεις 5 στάσεις οι οποίες θα βοηθήσουν να διαχειριστείς άψογα το ιδιαίτερο και όμορφο πέος του συντρόφου σου!

Πώς πρέπει να καθαρίζεις σωστά τα sex toys (Ναι, πρέπει να το κάνεις κάθε φορά που τα χρησιμοποιείς)

5 στάσεις για να απολαμβάνεις πάντα το σεξ εάν έχεις σύντροφο με καμπυλωτό πέος:The Sidewinder

Για όσους δε βολεύονται δεξιά ή αριστερά μπορείς να δοκιμάσεις να τοποθετήσεις ένα μαξιλάρι στους γοφούς σου για περισσότερη άνεση, τόσο σε εσένα, όσο και στον σύντροφό σου. Κοίτα στα μάτια τον σύντροφό σου ενώ εκείνος βρίσκεται προς την πλευρά σου και διεισδύει! Μπορείς να ανοίξεις τα πόδια σου ακόμα περισσότερο για μεγαλύτερη απόλαυση. Η λεγόμενη στάση «The Sidewinder» είναι ιδανική εάν ο σύντροφός σου έχει καμπυλωτό πέος.

@LUCYMACARONIThe Grinder

Μία εναλλακτική version του λεγόμενου ιεραποστολικού, το «The Grinder» θα απογειώσει το σεξ εάν ο σύντροφός σου έχει καμπυλωτό πέος. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και άσε τον να έρθει από πάνω σου και ανάμεσα στο πόδια σου. Για περισσότερη ευχαρίστηση μπορείς να τοποθετήσεις τα πόδια σου στους ώμους του.

@LUCYMACARONI

Βελτίωσε τη σεξουαλική σου ζωή, απογειώνοντας τον οργασμό σου με 8 απλά tips!

The Downtower

Ο σύντροφός σου γονατίζει και κάθεται στις φτέρνες του, ενώ εσύ έχεις ξαπλώσει μπρούμυτα με το ένα σου πόδι μαζεμένο. Άσε τον να εισχωρήσει και να κάνει τα μαγικά του κόλπα, τότε θα καταλάβεις πόσο τυχερή είσαι που ο σύντροφός σου έχει καμπυλωτό πέος. Δε χρειάζεται να περιγράψω τίποτα άλλο.

The T-Bone

Ξαπλώνει στο πλάι, ενώ εσύ προσπαθήσεις να σχηματίσεις με το σώμα σου ένα Τ. Με τους γοφούς σου προς το κρεβάτι πλησίασε το πέος του και πέρνα τα πόδια σου γύρω από το σώμα του. Μπορείτε και οι δύο σας με αυτόν τον τρόπο να κάνετε τα κόλπα σας και να αφήσετε την ηδονή να φτάσει στα ύψη!

Η απενοχοποίηση των sex toys: Όσα έχεις στο μυαλό σου είναι τελείως λάθος!

The Clusterfuck

Μοιάζει με την στάση της ανάποδης καουμπόισσας αλλά είναι λίγο πιο δύσκολη. Άφησε τον σύντροφό σου να ξαπλώσει ενώ εσύ ανεβαίνεις πάνω του χωρίς να τον κοιτάζεις. Αφού το πέος εισχωρήσει στον κόλπο σου τότε σκύψε προς τα μπροστά και νιώσε την απόλαυση να σε κατακλύζει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όταν η καμπύλη απογειώνει την απόλαυση. 4+1 στάσεις για αξέχαστο σεξ με τον σύντροφό σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop