Όταν η Monica Bellucci συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά

18:44 20/9/2021 - Πηγή: iPop

H Monica Bellucci έφτασε στην Ελλάδα για τρεις μοναδικές παραστάσεις στο Ηρώδειο. Η μεγάλη Ιταλίδα ντίβα θα ερμηνεύσει επιστολές της Μαρίας Κάλλας και το σίγουρο είναι πως θα σαγηνεύσει το κοινό. Η συνέντευξη της Monica Bellucci στον Νίκος Μουτσινάς για την εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι” είχε ως επίκεντρο τις παραστάσεις της ηθοποιού στην Ελλάδα

και την προσέγγιση του ρόλου της.

Η Monica Bellucci έφτασε στη χώρα μας για τις μοναδικές παραστάσεις στο Ηρώδειο. Οι πρώτες δηλώσεις και η αγάπη της για την Ελλάδα

Η συνέντευξη της Monica Bellucci: Ο ρόλος της ως Μαρία Κάλλας, η καριέρα και η μητρότητα

Με την άφιξή της στην Ελλάδα η μεγάλη σταρ είχε μιλήσει για την αγάπη της προς την χώρα μας. Τώρα, εξομολογείται στον Νίκο Μουτσινά τον λόγο που δέχτηκε να υποδυθεί την μεγάλη υψίφωνο και να ταξιδέψει στην χώρα μας για τις μοναδικές παραστάσεις:

“Εμπνεύστηκα από τη διπλή προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, ανάμεσα στην ντίβα και τη σπουδαία γυναίκα αλλά και την ίδια στιγμή μια γυναίκα με απλή καρδιά. Πιστεύω ότι αυτή της η προσωπικότητα δημιουργεί έναν χαρακτήρα τόσο ανθρώπινο και γι΄ αυτό πιστεύω ότι ήταν τόσο δυνατή, τόσο θαρραλέα και ταυτόχρονα τόσο ευάλωτη και εύθραυστη”.

Έπειτα, η μεγάλη σταρ απάντησε σε πιο προσωπικές ερωτήσεις σχετικά με την καριέρα και το μέλλον της ως ηθοποιός: “Είμαι αυτό που ονειρεύτηκα. Το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Ζω το όνειρό μου και είμαι τυχερή που η ζωή μου έδωσε τη δυνατότητα να ακολουθήσω το πάθος μου”. Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της μητρότητας και την βασική θέση που έχει πλέον στην ζωή της: “Δεν έχεις πάντα τον ίδιο στόχο στη ζωή σου, έχει να κάνει με την ηλικία. Όταν ήμουν νέα ήμουν πολύ αφοσιωμένη στην καριέρα μου, να ταξιδέψω, να κάνω ταινίες και πράγματα. Τώρα είμαι γυναίκα και ως γυναίκα φυσικά θέλω να έχω τη ζωή μου, τη δουλειά μου και το πάθος μου αλλά η προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου”.

Η Monica Bellucci σχολίασε επίσης το πόσο οι Ιταλίδες μητέρες μοιάζουν με τις Ελληνίδες: “Οι Ιταλοί είναι σαν τους Έλληνες. Είμαστε παρόμοιοι, πολύ ήρεμοι και γλυκείς αλλά και πολύ παθιασμένοι γι’ αυτό πιστεύω ότι η μεσογειακή κουλτούρα είναι τόσο όμορφη. Επειδή είμαστε απρόβλεπτοι”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News.

Το άρθρο Όταν η Monica Bellucci συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα