Όλο το YouTube στον υπολογιστή σου με τα top προγράμματα για download

10:18 10/3/2017 - Πηγή: iPop

To YouTube είναι ένα υπέροχο εργαλείο! Μπορείς ν’ ακούσεις ό,τι τραγούδι θέλεις και να δεις όποιο video επιθυμείς μ’ ένα κλικ, ενώ μπορείς να φτιάξεις και τις δικές σου λίστες με τα videos της προτίμησής σου. Όμως, για να τα κάνεις όλα αυτά, θα πρέπει να είσαι συνεχώς online!

Αυτό το πρόβλημα έρχονται να λύσουν τα top προγράμματα για download απ’ το YouTube και μετατροπή απευθείας σε MP3 για να έχεις την αγαπημένη σου μουσική παντού μαζί σου, ακόμα κι όταν δεν μπορείς να είσαι online.

Any Video Converter Free

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις επικόλληση το URL και το πρόγραμμα θα μετατρέψει αυτόματα το video σε MP3. Παράλληλα, μπορείς να κάνεις download και το video ως έχει για να το αναπαράγεις στον υπολογιστή σου.

Μπορείς να το κατεβάσεις εδώ.

Free YouTube to MP3 Converter

Κάνει ακριβώς αυτό το οποίο χρειάζεσαι, απλά θέλει προσοχή για να μην εγκαταστήσεις προσθήκες τις οποίες δεν θέλεις και περιλαμβάνονται στο αρχείο του download. Απλό, ελαφρύ και free είναι αυτό που ψάχνεις.

Μπορείς να το κατεβάσεις εδώ.

VideoGrabby

Αν δεν θέλεις να κατεβάσεις πρόγραμμα στον υπολογιστή σου, αλλά θέλεις να έχεις σε δευτερόλεπτα το αγαπημένο σου τραγούδι σε MP3, τότε αυτή η online υπηρεσία θα σε σώσει! Μπορείς να επιλέξεις να κατεβάσεις το video ως έχει ή μόνον τον ήχο του.

Μπορείς να το δοκιμάσεις online εδώ.

Freemake Video Converter

Όχι μόνο MP3, αλλά αυτό το πρόγραμμα μετατρέπει το video που είδες στο YouTube σε ό,τι μορφή θέλεις, δωρεάν! Δεν είναι όλες οι μορφές διαθέσιμες free, όμως, σίγουρα οι δωρεάν δυνατότητές του θα σε καλύψουν και με το παραπάνω!

Μπορείς να το κατεβάσεις εδώ.

ClipGrab

Πιο απλό δεν γίνεται. Απλά κάνε paste το YouTube video URL και το ClipGrab θα κάνει τη δουλειά για σένα! Επιλέγεις τη μορφή που επιθυμείς να κάνεις download και θα έχεις έτοιμο το αρχείο σου μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μπορείς να το κατεβάσεις εδώ.

The post Όλο το YouTube στον υπολογιστή σου με τα top προγράμματα για download appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα