Όλα αυτά που σε κάνουν πιο ελκυστικό στα μάτια του άλλου

16:02 1/9/2017 - Πηγή: iPop
Είναι ορισμένοι άνθρωποι που μας προκαλούν θαυμασμό και σεβασμό χωρίς να χρειάζεται να κάνουν και πολλά γι’ αυτό. Πρόκειται γι’ αυτούς που είναι πάντα ευγενικοί και φιλικοί και βρίσκουν πάντα κίνητρα να κάνουν πράγματα.

Αυτοί που είναι πάντα έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει αλλά και εκείνοι που βλέπουν τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Όλοι αυτοί έχουν μικρά, κοινά «μυστικά» που τους κάνουν πιο ελκυστικούς.

Είναι με τον καλό λόγο στο στόμα

Πώς να μην είναι ελκυστικός ένας άνθρωπος που πάντα έχει κάτι καλό να σου πει; Πάντα θα βρει κάτι θετικό να πει για

κάποιο άλλο άτομο, δεν θα είναι σαρκαστικός ούτε θα επιμείνει σε κάποιο αρνητικό χαρακτηριστικό.

Έχουν αυτοπεποίθηση


Γιατί είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτείς ότι είσαι ταλαντούχος ή ελκυστικός; Μετά από πολύ κόπο έχεις πετύχει συγκεκριμένα πράγματα και στόχους, οπότε χαλάρωσε και απλώς απόλαυσε τα συγχαρητήρια των άλλων, τα αξίζεις!

Βλέπουν τη θετική πλευρά


Βλέπουν όλα τα θετικά πράγματα στη ζωή. Δεν το βάζουν κάτω με την πρώτη αναποδιά αλλά παρατηρούν και εμμένουν στα καλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω τους. Και έτσι συνεχίζουν!

Υποστηρίζουν αντί να κατακρίνουν


Δίνουν προσοχή σ’ αυτά που λέει ο άλλος και προσπαθούν να διευκολύνουν μια κατάσταση. Αν θέλεις πραγματικά να είσαι σημαντικό στη ζωή κάποιου, δείξε πόσο τον νοιάζεσαι.

Αναπτύσσουν τα ταλέντα τους


Ένα απ΄τα μυστικά των πετυχημένων ανθρώπων είναι πως συνεχώς βελτιώνονται και αναπτύσσουν τα ταλέντα τους. Αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους και εμπνέουν τους άλλους. Επομένως, μη σπαταλάς το χρόνο σου!

Σε κάνουν να νιώθεις άνετα


Δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που σίγουρα νιώθεις άνετα μαζί τους. Σε αποδέχονται, έχουν χιούμορ και σε βάζουν κατευθείαν στον κύκλο τους. Χωρίς να το καταλάβεις, έχεις ήδη κανονίσει τον επόμενο καφέ μαζί τους.

Έχουν το δικό τους προσωπικό στιλ

Έχουν το δικό τους, χαρακτηριστικό στυλ. Δεν ξοδεύουν όλους τους το μισθό στα ρούχα, ούτε ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας, αλλά πάντα θα μπορείς ν’αναγνωρίσεις το ιδιαίτερο στυλ τους.

The post Όλα αυτά που σε κάνουν πιο ελκυστικό στα μάτια του άλλου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα