Οι ειδικοί σου απαντούν- Αυτό το φρούτο θα κάνει καλύτερη τη σεξουαλική σου ζωή

19:05 1/2/2016 - Πηγή: iPop

Ξέρεις πως τα φρούτα κάνουν καλό στην υγεία σου και πως τα θαλασσινά μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική σου ζωή. Μήπως, όμως, ισχύει και το αντίθετο; Οι ειδικοί απαντούν και τονίζουν πως ένα συγκεκριμένο φρούτο εκτός από σύντροφος σου στο αδυνάτισμα θα μπορούσε να ανεβάσει ακόμα και τις σεξουαλικές επιδόσεις.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το University of East Anglia, τα μύρτιλλα είναι μια τροφή πλούσια σε φλαβονοειδή. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως βοηθούν όσους τα καταναλώνουν να διατηρήσουν το βάρος τους σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ παράλληλα κάνουν την όρεξη για σεξ να εκτοξεύεται στα ύψη.

Όπως επιβεβαιώνουν οι επιστήμονες, που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη έρευνα, τα μύρτιλλα δεν έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα στις γυναίκες αλλά είναι εξίσου αποτελεσματικά και στους άντρες που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Πώς να τα καταναλώσεις;

Είναι πολύ βασικό να τρως τα μύρτιλλα φρέσκα γιατί έτσι παίρνεις όλα τα θρεπτικά τους στοιχεία. Βέβαια, αν είναι δύσκολο να τα βρεις μπορείς να καταναλώνεις και αποξηραμένα.

The post Οι ειδικοί σου απαντούν- Αυτό το φρούτο θα κάνει καλύτερη τη σεξουαλική σου ζωή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα