Οι διαφορές στους λόγους για τους οποίους κερατώνουν οι άντρες και οι γυναίκες

15:52 14/6/2017 - Πηγή: iPop

Οι διαφορές στους λόγους για τους οποίους κερατώνουν οι άντρες και οι γυναίκες αποτυπώθηκε σε μια νέα μελέτη του Superdrug Online Doctor διαπιστώνοντας τους λόγους και προκαλώντας μας απορίες!

Προφανώς, οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν πραγματικά διαφορετικούς λόγους που απατούν και ο κορυφαίος λόγος των γυναικών είναι αρκετά περίεργος.

Ναι, ναι, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι το κέρατο είναι η απόλυτη πράξη προδοσίας εναντίον του συντρόφου σου.

Αλλά ποιες
συγκεκριμένες πράξεις θεωρούνται ως κέρατο;

Όλοι σχεδόν συμφωνούν ομόφωνα ότι η σεξουαλική επαφή εκλαμβάνεται ως κέρατο.

Ακολουθούν έπειτα οι πράξεις του φιλιού, το χάιδεμα, το spooning και oι τρυφερές αγκαλιές.

Μία ακόμα πράξη που θεωρείται ως κέρατο είναι «το να έρθεις συναισθηματικά κοντά» με κάποιον. Σχεδόν το 71 % των γυναικών συμφωνούν ότι είναι κέρατο, ενώ ένα πολύ μικρότερο 53 % των ανδρών θα έλεγαν το ίδιο.

Μια παρόμοια διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών υπάρχει με το αν κοιμούνται ή όχι στο ίδιο κρεβάτι, το κράτημα του χεριού, και το να βγαίνεις με φίλους του αντίθετου φύλου.

Ενώ το 62,2%, το 53,6% και το 44,5 % των γυναικών συμφωνούν ότι αυτές οι δραστηριότητες θεωρούνται ως κέρατο, , μόνο το 51,2 %, 46,4 %, και το 29,2 % των ανδρών συμφωνούν με αυτό.

Με ποιους ανθρώπους κερατώνουν οι άντρες και οι γυναίκες τους συντρόφους τους;

Αφού έμαθες τώρα ποια είναι η έννοια του κέρατου, μάθε με ποιους ανθρώπους τείνουν οι άντρες και οι γυναίκες να απατούν τους συντρόφους τους.

Εάν ανησυχείς για τον συνάδελφό του συντρόφου σου, με τον οποίο ξοδεύει πολύ χρόνο λέγοντας ότι είναι απλά φίλοι, τότε η μελέτη λέει ότι μπορείς να έχεις το δικαίωμα να το κάνεις.

Το πιο συνηθισμένο άτομο, τόσο οι άνδρες (32,9%) όσο και οι γυναίκες (40,6%) με το οποίο κερατώνουν τους συντρόφους τους είναι στην πραγματικότητα ένας φίλος τους.

Στην δεύτερη θέση το 33,3 % των γυναικών και το 28,6 % των ανδρών αποκαλύπτουν ότι βρίσκεται ένας συνάδελφος από την δουλειά.

Γιατί οι άνθρωποι κερατώνουν;

Γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες κερατώνουν; Υπάρχει κάποια διαφορά στους λόγους τους; Λοιπόν, η μελέτη διαπίστωσε ότι υπάρχει στην πραγματικότητα μια αρκετά μεγάλη διαφορά.

Ο συνηθέστερος λόγος για κέρατο τόσο για τις ευρωπαϊκές όσο και για τις Αμερικάνες γυναίκες είναι ο ίδιος: οι σύντροφοι τους δεν τους έδιναν προσοχή.

Αυτές οι γυναίκες αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένες από τους συντρόφους τους που καταλήγουν να στραφούν σε κάποιον άλλο για να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι.

Εν τω μεταξύ, οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί άνδρες συμφωνούν για τον προφανή λόγο που κερατώνουν: Το άλλο πρόσωπο είναι καυτό!

Οπότε δεν φταις εσύ που ο σύντροφός σου σε απάτησε, είναι απλά γαϊδούρι!

The post Οι διαφορές στους λόγους για τους οποίους κερατώνουν οι άντρες και οι γυναίκες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα