Wow πισίνες που θα ήθελες να είναι δικές σου! (photos)

14:17 14/6/2017 - Πηγή: iPop

Είτε σου αρέσουν οι πισίνες είτε η θάλασσα, το Καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να δροσιστείς στο νερό παρέα με το αντηλιακό σου.

Το να βρεις όμως όμορφα μέρη για να κολυμπήσεις ίσως είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Υπάρχουν πολλές ωραίες πισίνες να επισκεφτείς αλλά ελάχιστες από αυτές μπορούν πραγματικά να σε εντυπωσιάσουν.

Παρακάτω 6 απίστευτες πισίνες τις οποίες πρέπει επειγόντως να επισκεφτείς κάποια στιγμή στην ζωή σου!Hearst Castle Pool,
Καλιφόρνια

Το 1919, ο εκδότης William Randolph Hearst κληρονόμησε μια όμορφη έκταση γης γύρω από το San Simeon της Καλιφόρνιας. Έδωσε εντολή για την κατασκευή ενός μεγάλου κτήματος, το οποίο ονόμασε La Cuesta Encantada, γνωστό και ως «Enchanted Hill».

Σήμερα, γνωρίζουμε αυτό το κτήμα ως Hearst Castle.

Η Ρωμαϊκή Πισίνα του Hearst Castle είναι μια εσωτερική πισίνα μωσαϊκού σχεδιασμένη να μοιάζει με ένα εξαίσιο αρχαίο ρωμαϊκό λουτρό. Οκτώ αγάλματα ρωμαϊκών θεών, θεών και ηρώων κοσμούν τα τείχη που περιβάλλουν την πισίνα και τα ψηφιδωτά μοτίβα είναι πραγματικά ένα αξιόλογο θέαμα.

Hotel Molitor, Παρίσι

Η πισίνα με την ονομασία «La Piscine Molitor» ήταν το επίκεντρο της παρισινής μόδας, με τα μεγάλα καταστρώματα και την πλούσια ιστορία της. Χτίστηκε το 1929, αλλά εγκαταλείφθηκε τη δεκαετία του ’80 καθώς δεν είχε πια την ίδια δημοτικότητα.

Το 2007, ο γάλλος σχεδιαστής Jean-Philippe Nuel της Agence Nuel ανακαίνισε το υπάρχον κτίριο σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με 124 δωμάτια.

Aquaria Grande, Βομβάη

Στο πολυτελές αυτό κτίριο κάθε διαμέρισμα διαθέτει τη δική του πισίνα στο μπαλκόνι.

Οι πισίνες συγκέντρωσαν μεγάλη προσοχή στο διαδίκτυο για το κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό τους.

St. Regis Lhasa Resort, Θιβέτ

Η Gold Energy Pool είναι ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Θιβέτ. Είναι μια πισίνα χαλάρωσης που προορίζεται για βόλτα αντί για κολύμπι και είναι χαμηλότερη από 5 πόδια βάθος.

Ενώ χαλαρώνεις δίπλα στην πισίνα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φαγητό, ποτά ή αναζωογονητικό μασάζ ποδιών.

Jade Mountain Resort, Αγία Λουκία

Αυτός ο παράδεισος έχει ιδιωτικές πισίνες για τους επισκέπτες. Τα μεγέθη τους κυμαίνονται από 37 έως 83 τετραγωνικά μέτρα και μόλις πέσει η νύχτα δημιουργείται ένα πολύχρωμο καταφύγιο.

Τα πολύχρωμα πλακάκια και ο μοναδικός σχεδιασμός της αποπνέουν απόλυτη αισθητική εμπειρία για τους επισκέπτες. Κάθε πισίνα έχει αποστειρωθεί ξεχωριστά.

San Alfonso del Mar Resort, Χιλή

Όχι μόνο αυτή είναι η μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα στον κόσμο, αλλά είναι ίσως και μία από τις ομορφότερες. Επίσης, είναι πολύ βαθιά (35 μέτρα).

Αυτή η πισίνα χρησιμοποιεί 66 εκατομμύρια γαλόνια νερό που αποκτά απευθείας από τη θάλασσα. Το νερό φιλτράρεται για να εξασφαλιστεί η μέγιστη καθαριότητα.

The post Wow πισίνες που θα ήθελες να είναι δικές σου! (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα