Οι Μπραντζελίνα τσακώθηκαν σε κοινή θέα. Απόλαυσέ τους!

17:37 25/11/2014 - Πηγή: iPop

Ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των ανθρώπων που πιστεύουν ότι η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ δεν τσακώνονται ποτέ; ΧΑΧΑΧΑ! Ας γελάσουμε εις τριπλούν έτσι για να καταλάβεις ότι είσαι λάθος! Ξύπνα! Είναι και αυτοί ένα ζευγάρι σαν όλα τα υπόλοιπα. Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ τσακώνονται και αυτοί σαν κοινοί άνθρωποι, βρίζουν, φωνάζουν, αλλά τα κάνουν όταν είναι κλεισμένοι στο φρούριο τους και δεν

τους παρακολουθούν βλέμματα περαστικών.

Αυτή τη φορά, όμως, δεν ήταν τυχεροί! Γιατί την ώρα που η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ τσακώθηκαν ένας παπαράτζι ήταν κάτω από τα μπαλκόνι τους και έτσι αποθανάτισε αυτές τις στιγμές απείρου κάλους που θα απολαύσεις και εσύ παρακάτω.

Το πολυσυζητημένο ζεύγος πήγε στο Σίδνεϊ, το μεγάλο τους φάουλ, όμως, δεν ήταν το ταξίδι αλλά ο χώρος που επέλεξαν να διαπληκτιστούν. Ο Μπραντ τσαντισμένος δείχνει την αντίθεση του στην γυναίκα του σηκώνοντας τα χέρια ψηλά και φωνάζοντας δυνατά στο μπαλκόνι του δωματίου τους.

Η σύζυγός του Αντζελίνα φαίνονταν ιδιαίτερα κουρασμένη και δεν αντιδρούσε στις φωνές του άντρας της. Ενώ αυτός την είχε στριμώξει στην γωνία και συνέχισε να της φωνάζει χωρίς να σταματάει.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν αποκλειστικά στην ιστοσελίδα Woman’s Day ενώ η είδηση έχει κάνει ήδη τον γύρω του κόσμου. Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ο λόγος του τσακωμού τους ήταν αρκετά βαρύς. Το τελευταίο διάστημα η Τζολί λόγω του αυξημένου της προγράμματος φαίνεται να παραμελεί τον σύζυγό της και να μην περνάει αρκετό χρόνο με τα παιδιά της.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Οι Μπραντζελίνα τσακώθηκαν σε κοινή θέα. Απόλαυσέ τους! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα