Οι 3 κανόνες του lipliner από την makeup artist του ipop

15:01 25/11/2014 - Πηγή: iPop

Αν ρίξεις μία ματιά στις γυναίκες που κυκλοφορούν έξω, θα δεις πως πολλές δεν τα καταφέρνουν με το μολύβι χειλιών, με αποτέλεσμα να μην το χρησιμοποιούν! Προσωπικά το lipliner, το θεωρώ απαραίτητο ειδικά όσο μεγαλώνουμε και θέλουμε τα χείλη μας να φαίνονται καλοσχηματισμένα ή όταν θέλουμε να φορέσουμε έντονες αποχρώσεις κραγιόν.

Αυτά είναι, λοιπόν, τα βασικά do’s και dont’s για να δώσετε το τέλειο σχήμα στα χείλη σας!

Να μην φαίνεται: Ο σκοπός του lipliner είναι να μας βοηθήσει να δώσουμε ένα όμορφο σχήμα στα χείλη μας όπως και να τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα. Ένα από τα πιο συνηθισμένα
λάθη που κάνουν οι γυναίκες είναι να επιλέγουν μολύβι χειλιών πολύ πιο σκούρο από το χρώμα του κραγιόν αφήνοντας μια ορατή γραμμή στα χείλη ώστε να το βλέπουμε όλοι! Αν και ήταν μεγάλη τάση στη δεκαετία του 90 παρόλα αυτά όλοι την ξεπεράσαμε!Να «σβήνετε» την γραμμή: Ξεκινήστε με το μολύβι χειλιών να δημιουργήσετε ένα σχήμα και έπειτα ταμπονάρετε απαλά με το δάχτυλό σας για να απαλύνετε το περίγραμμα. Χρησιμοποιείστε το μολύβι σαν βάση και μετά απλώστε το κραγιόν ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια των χειλιών.Μια άλλη επιλογή και πιο γρήγορη είναι να απλώσετε πρώτα το κραγιόν και μετά με το μολύβι να διορθώσετε και να δώσετε το σχήμα που επιθυμείτε.Μην τονίσετε πολύ τις κορυφές των χειλιών: Ακολουθήστε το φυσικό σχήμα και τονίστε ελαφρά το σημείο εκείνο. Διορθώστε το λίγο αν χρειαστεί. Ένα ωραίο τρικ είναι να απλώσετε λίγο highlighter στην περιοχή εκείνη πριν τοποθετήσετε το μολύβι. Θα το τονίσει ακόμα περισσότερο το σχήμα.Το μολύβι να ταιριάζει με το κραγιόν: Αν φοράτε ένα nude κραγιόν τότε θα επιλέξετε και ένα nude χρώμα μολύβι χειλιών. Αν θέλετε να φορέσετε κόκκινο κραγιόν πάμε για ένα κόκκινο lipliner. Έτσι μόνο μπορείτε να αποφύγετε την διχρωμία και να έχετε ένα όμορφο αρμονικό αποτέλεσμα.

Εάν παρατηρήσετε ότι συμβαίνει το ίδιο στη φίλη σας, στη μαμά σας ή και στην πεθερά σας μη διστάσετε να της προτείνετε να διαβάσει αυτό το άρθρο!

Ελπίζω να βοήθησα!

Ιωάννα Βαρζωκα

http://instagram.com/jo_varzo

Η Ιωάννα Βαρζωκα είναι makeup artist και μοιράζεται τις συμβουλές της μαζί σου! Ότι απορία έχεις μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί της στο [email protected] και εκείνη θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία

The post Οι 3 κανόνες του lipliner από την makeup artist του ipop appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα