Αν παίξεις με τα λεπτά θα αποκτήσεις την ενέργεια που έχασες

16:31 25/11/2014 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν συνήθειες που έχεις στη ζωή σου και κλέβουν αρκετή ενέργεια από τον οργανισμό σου. Αν σου λέγαμε, όμως, ότι δεν φταίνε οι συνήθειες αλλά η ώρα που εσύ κάνεις το καθετί, θα σε βάζαμε σε περισσότερες σκέψεις, έτσι δεν είναι; Εμείς, λοιπόν, σου λέμε ότι αν καθυστερήσεις λίγο θα αποκτήσεις την ενέργεια που έχασες και θα νιώσεις έτσι πολύ καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Πώς θα αποκτήσεις την ενέργεια που έχασες κοιτώντας το ρολόι σου;Μην ανάβεις τσιγάρο την ώρα που ξυπνάς: Η πρώτη σου κίνηση με το που ανοίγεις τα μάτια σου είναι να βάλεις το τσιγάρο στο στόμα και να το ανάψεις; Λάθος!
Δώσε χρόνο στον οργανισμό σου να αναπνεύσει και περίμενε να περάσουν πρώτα λίγες ώρες.Πιες καφέ μία ώρα αργότερα: Μόλις ανοίγεις τα μάτια σου και σηκώνεσαι από το κρεβάτι τα επίπεδα της ενέργειας στον οργανισμό αυξάνονται από μόνα τους. Επειδή ο καφές σου παρέχει επιπλέον αύξηση της ενέργειας μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό. Η ιδανική ώρα, λοιπόν, να πιεις την πρώτη κούπα καφέ είναι μία ώρα μετά το πρωινό σου ξύπνημα.Ξύπνα λίγο νωρίτερα: Ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των ατόμων που σηκώνονται από το κρεβάτι και τρέχουν γρήγορα να προλάβουν. Θα πρέπει να ξέρεις ότι αν ξυπνάς καθημερινά έστω πέντε λεπτά νωρίτερα θα μειώσεις το άγχος στη ζωή σου και θα ανταπεξέλθεις με καλύτερη διάθεση στο βεβαρημένο καθημερινό σου πρόγραμμα.Μακριά από ηλεκτρονικές συσκευές: Πίστεψε μας δεν θα καταστραφεί ο κόσμος αν δεν δεις τα email σου μόλις ανοίξεις τα μάτια σου. Άσε για πιο μετά αυτή την συνήθειά σου και θα δεις ότι σε βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αν παίξεις με τα λεπτά θα αποκτήσεις την ενέργεια που έχασες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα