Οι Coldplay προωθούν με τον δικό τους τρόπο την ειρήνη μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων- Video

13:42 11/1/2017 - Πηγή: iPop

Συναυλία θα πραγματοποιήσουν στην Δυτική Όχθη οι Coldplay για την ειρήνη στην περιοχή. Το βρετανικό συγκρότημα θα προσπαθήσει να αφήσει το δικό του στίγμα σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί η ειρήνη.

Η συναυλία αποτελεί μια προσπάθεια να επικρατήσει η ειρήνη μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Μάλιστα, το διάσημο ροκ συγκρότημα αναμένεται να πραγματοποιήσει δυο συναυλίες, μια στις 2 και μια στις 3 Νοεμβρίου στη Νεκρά Θάλασσα.

Σύμφωνα

με όσα ανακοίνωσε το Κανάλι 2 του Ισραήλ, οι συναυλίες του συγκροτήματος στοχεύουν να αναδείξουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και να τονίσουν την ανάγκη της συνύπαρξης των δύο λαών.

Μάλιστα, 50.000 εισιτήρια αναμένεται να πουληθούν τόσο στους Ισραηλινούς, όσο και στους Παλαιστινίους. Όπως, αναφέρει, επίσης, το συγκρότημα θα φτάσει στην περιοχή δυο εβδομάδες νωρίτερα από τις προγραμματισμένες συναυλίες, προκειμένου να ηχογραφήσουν τραγούδια με Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους καλλιτέχνες.

Ιστορικά στοιχεία

Η περιοχή, βόρεια της Νεκράς Θάλασσας αποτελεί κομμάτι της Δυτικής Όχθης, περιοχή η οποία έχει δοθεί για μελλοντική χρήση στους Παλαιστίνιους, πρακτική στην οποία οι Ισραηλινοί διαφωνούν, ισχυριζόμενοι ότι έχουν ιστορικούς δεσμούς με την περιοχή γι αυτό και βρίσκεται υπό το δικό τους έδαφος, προκειμένου να παραμείνει ασφαλής.

Photos: The Georgia Straight, www.91x.com, www.optimaitalia.com

The post Οι Coldplay προωθούν με τον δικό τους τρόπο την ειρήνη μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων- Video appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα