«Όχι» από Τσακαλώτο για εξεταστική για το Μνημόνιο- Κατηγορίες στις Κυβερνήσεις ΝΔ- ΠΑΣΟΚ

12:01 24/11/2016 - Πηγή: iPop

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απ’ το βήμα της Βουλής εναντίον των Κυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας μάλιστα πως δεν θα μπει στην διαδικασία να γίνει «διαιτητής για το αν φταίει περισσότερο η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατηγόρησε τόσο την Κυβέρνηση ΝΔ όσο και την Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ σχετικά με την είσοδο της Ελλάδας

στα Μνημόνιο.

Δεν θα μπω στη διαιτησία αν φταίει περισσότερο η κυβέρνηση της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ για το ότι μπήκαμε στο Μνημόνιο

Η τοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου ήρθε ως απάντηση σε σχετική ερώτηση του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος κατηγόρησε την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και στην Κυβέρνηση Σημίτη για «μαγείρεμα στοιχείων».

Ο κ. Τσακαλώτος απ’ την πλευρά του κατηγόρησε τον Ν. Κακλαμάνη πως «στην ομιλία του δεν είπε τίποτα για τη μεγάλη αύξηση του ελλείμματος το 2008 και το 2009. Εκεί υπάρχει μια ευθύνη της κυβέρνησης Καραμανλή».

Η φοροδιαφυγή και η μείωση των φόρων ήταν κομμάτι του συστήματος της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να φτιάχνουν κοινωνικές συμμαχίες

Αξίζει να τονίσουμε πως ο Υπουργός Οικονομικών απέρριψε κατηγορηματικά την πρόταση για συγκρότηση εξεταστικής για για το Μνημόνιο, τονίζοντας ότι «αυτά τα θέματα χρειάζονται επιστημονική προσέγγιση και όχι τις αντιπαραθέσεις που ανακύπτουν στις εξεταστικές».

Photo: Nikos Libertas / SOOC

The post «Όχι» από Τσακαλώτο για εξεταστική για το Μνημόνιο- Κατηγορίες στις Κυβερνήσεις ΝΔ- ΠΑΣΟΚ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα