Ο υγιεινός τρόπος ζωής των κοινών θνητών

14:53 16/1/2016 - Πηγή: iPop

O υγιεινός τρόπος ζωής για μερικούς είναι αυτονόητος, ενώ για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς φαντάζει ολότελα ξένος και ακατόρθωτος. Η αλήθεια βέβαια στην προκειμένη περίπτωση βρίσκεται κάπου στη μέση…

Αν η φράση «τα αγαθά κόποις κτώνται» δε σου θυμίζει τίποτα, ας σου φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη. Έχεις βάλλει ως στόχο, να φορέσεις εκείνο το αγαπημένο σου τζιν, που τον τελευταίο καιρό δεν εννοεί να κουμπώσει με τίποτα. Έχεις παρατηρήσει πως κάθε φορά που πας να

χρησιμοποιήσεις τις σκάλες, νομίζεις πως ανεβαίνεις στο Έβερεστ, κουβαλώντας τουλάχιστον 5 κιλά σίδερο. Σου θυμίζουν κάτι όλα αυτά;

Αν ναι, τότε ίσως θα πρέπει να επανεξετάσεις την καθημερινότητά σου και να βρεις ποια είναι τα μελανά της σημεία και να αναλογιστείς πως υγιεινός τρόπος ζωής δεν είναι υποχρέωση, είναι προνόμιο!

Δες και μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στο να αλλάξεις τις καθημερινές σου συνήθειες προς τη σωστή κατεύθυνση:

Σωστή και συχνή ενυδάτωση:

Ξεκινά την ημέρα σου με χλιαρό νερό και λίγο χυμό λεμονιού πριν το πρωινό σου γεύμα. Συνέχισε με smoothieς από πράσινα λαχανικά ή φρούτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Εxtra bonus αν τα συνδυάσεις με λεμόνι και αλόη.

Απαραίτητος ο χρόνος για γυμναστική:

Ακόμα και τις πιο δύσκολες ημέρες, βρες χρόνο για να γυμναστείς. Τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα, επιβάλλεται προκειμένου να δεις άμεσα αποτελέσματα στη σωματική σου κατάσταση αλλά και για να ενισχύσεις την υγεία σου.

Το φαγητό δεν είναι ο εχθρός:

Τα γεμάτα θρεπτικά συστατικά γεύματα, μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του σώματός σου. Ξεκίνα την ημέρα σου με αυγά, αβοκάντο. Εναλλακτικά, δοκίμασε βρώμη με μέλι και κατσικίσιο γάλα.

Οι μικρές ατασθαλίες επιβάλλονται:

Απόλαυσε άφοβα και παθιασμένα τις διατροφικές σου ατασθαλίες. Αν νιώθεις τύψεις και ενοχές με τις κλεψιές στη δίαιτα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπεις καν στη διαδικασία!

Συμφιλιώσου με τα ψεγάδια σου:

Κάθε γυναίκα ή άνδρας που νιώθει άνετα με την εικόνα του σώματός του, δείχνει αυτόματα πιο ελκυστικός και στους γύρω του. Όσο πιο γρήγορα συμφιλιωθείς με αυτή την ιδέα, τόσο πιο γρήγορα η αυτοπεποίθησή σου θα αυξηθεί!

The post Ο υγιεινός τρόπος ζωής των κοινών θνητών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα