Ο Πέτρος Λαγούτης στο Fast and Curious

14:57 21/3/2016 - Πηγή: iPop

Όχι όχι μην κάνετε εικόνες με γρήγορα αυτοκίνητα. Η στήλη μας δεν έχει καμία σχέση με τις κόντρες του Paul Walker. Το fast όμως το κρατάμε και προσθέτουμε και το curious γιατί είμαστε περίεργοι.. Περίεργοι να μάθουμε τα πιο ασυνήθιστα πράγματα για ανθρώπους από ολόκληρο το χώρο του καλλιτεχνικού φάσματος αλλά και της πολιτικής. 10 γρήγορες ερωτήσεις που απαιτούν το ίδιο γρήγορες απαντήσεις. Ίδιες ερωτήσεις, διαφορετικές απαντήσεις. Challenge accepted και ξεκινάμε!

Ο Πέτρος Λαγούτης

παίρνει την σκυτάλη από τον Ορφέα Αυγουστίδη και δέχεται να απαντήσει στις 10 fast και πολύ curious ερωτήσεις του iPop.

Ακούγοντας τη λέξη «αύριο», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;Έτσι όπως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα σκεφτόμαστε «Ποιος ξέρει τι θα μας ξημερώσει».Τι σε εξιτάρει;Η ύπαρξη κάποιου στόχου. Οποιοσδήποτε στόχος κάποια συγκεκριμένη περίοδο μου γίνεται εμμονή, με εξιτάρει. Η αδρεναλίνη μπορεί να με εξιτάρει πολύ.Και τι σε ξενερώνει;Το ψέμα, η ανειλικρίνεια, οι άνθρωποι που προσπαθούν καιροσκοπικά να κερδίσουν πράγματα.Σου δίνω ένα μαγικό ραβδί. Τι το κάνεις;Θα έδινα σ’ αυτή την χώρα ανθρώπους άξιους να την κυβερνούν και θα της έδινα όλη της την χαμένη αξία πίσω.Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, τι θα έκανες διαφορετικά;Μάλλον όχι. Υπάρχουν πράγματα που ιδανικά θα ήταν καλύτερο να μην έχουν συμβεί στη ζωή μου από την μια. Από την άλλη όμως, και τα καλά και τα κακά μ’ έχουν κάνει αυτό που είμαι σήμερα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Πρέπει να μάθουμε κάτι από τα παθήματα. Σε γενικότερο πλαίσιο, θα ήθελα να είμαι καλύτερος στην διαχείριση απέναντι σ’ όλα τα θέματα.Με ποιο ήρωα καρτούν σου έχουν πει ότι μοιάζεις;Όχι η αλήθεια είναι πως όχι! Παλιότερα κάποιοι μου έλεγαν όμως ότι μοιάζω με τον Αντόνιο Μπαντέρας!
Ποιο τραγούδι σιγοτραγουδάς τον τελευταίο καιρό;Επειδή τελευταία ξυπνάω συνέχεια με το Σαλάμι του Πάνου Μουζουράκη που το έχω στο ξυπνητήρι μου, μου κολλάει και το τραγουδάω μέσα στην ημέρα!

Μεγαλύτερος κριτής: ο εαυτός σου ή οι άλλοι;Ο εαυτός μου. Νομίζω ότι οι άλλοι έρχονται μόνο απλά για να μας ενοχοποιήσουν γι’ αυτά που ήδη γνωρίζουμε. Εάν εμείς δηλαδή δεν πιστεύουμε κάτι για τον εαυτό μας, η κρίση των άλλων περνάει και δεν ακουμπάει. Εκεί που πονάει η κρίση των άλλων είναι για πράγματα που γνωρίζουμε και οι ίδιοι για τον εαυτό μας.Θα μπορούσες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου χωρίς σταγόνα αλκοόλ;Ναι εύκολα! Δεν είμαι πότης!Τι θα ήθελες περισσότερο αυτή τη στιγμή;Την χαμένη ανεμελιά μας.Σημείωση!

Ο Πέτρος Λαγούτης αυτή την περίοδο κάνει τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Στράτου Μαρκίδη που θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο διάστημα στη μικρή οθόνη με τίτλο «Προδοσίες».

Photo:Yorgos Fasoulis

The post Ο Πέτρος Λαγούτης στο Fast and Curious appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα