Τι φταίει που κολλάει ο δείκτης της ζυγαριάς

08:07 21/10/2014 - Πηγή: iPop

Μετά από καιρό που κάνεις δίαιτα νιώθεις ότι ο δείκτης της ζυγαριάς έχει κολλήσει και δεν είναι ότι το νιώθεις αλλά το βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια. Μην αγχώνεσαι, λοιπόν, και άνοιξε τα αυτιά σου καλά. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορούν να σε κάνουν να μην χάνεις πλέον γραμμάριο.

Πράγματα που φταίνε όταν κολλάει ο δείκτης της ζυγαριάς!Δεν πίνεις αρκετά υγρά: Αυτό ευθύνεται που δεν νιώθεις καλά και πιστεύεις ότι δεν μπορείς να χάσεις άλλα κιλά. Ξεκίνα, λοιπόν, να καταναλώνεις περισσότερα ροφήματα και
αμέσως θα δεις διαφορά.Οι τροφές με λίγα λιπαρά: Οι τροφές με τα λίγα λιπαρά δεν σου κάνουν τόσο καλό όσο πιστεύεις. Ο οργανισμός για να κάνει σωστές καύσεις έχει ανάγκη τα λιπαρά πρέπει επιτέλους να το αποδεχτείς.Τρως λιγότερο απ’ ότι πρέπει: Μπορεί να νομίζεις ότι με αυτόν τον τρόπο θα φτάσεις τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά απλά νομίζεις. Πρέπει όταν κάνεις δίαιτα οι ποσότητες σου να είναι κανονικές και όχι να τρως ολόκληρη την ημέρα μόνο μία σαλάτα. Τα γεύματά σου πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 καθημερινά.Έχεις άγχος: Το έντονο στρες μπλοκάρει τον οργανισμό και κάνει το δείκτη της ζυγαριάς να κολλήσει. Γι’ αυτό σταμάτα να αγχώνεσαι και χαλάρωσε για να δεις αποτελέσματα.

The post Τι φταίει που κολλάει ο δείκτης της ζυγαριάς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα