Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (21/10/14)

09:02 21/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Χρειάζεται να έχετε ελπίδα και πίστη για να γίνει κάποιο όνειρό σας πραγματικότητα. Να είστε προετοιμασμένοι για να απαντηθούν οι προσευχές σας. Ο σύντροφός σας είναι σε μια εξαιρετικά καλή διάθεση σήμερα. Ταυτόχρονα, αυτός / αυτή είναι εντελώς προσηλωμένος σε σας. Ως εκ τούτου, όλη η προσοχή του / της θα είναι σε σας. Είναι μια καλή ιδέα να δώσετε προσοχή στην εμφάνισή σας σήμερα. Να είστε ευγενικοί με τους άλλους όλη την ημέρα. Κάποια φιλανθρωπική δραστηριότητα, με τη μορφή δωρεάς ή βοηθώντας ηλικιωμένους έξω θα είναι μια καλή ιδέα.

Ταύρος

Μεγάλα γεγονότα που αφορούν της πορείας

της σταδιοδρομίας έρχονται σήμερα. Έχετε αισθανθεί κάπως υποτιμημένοι αυτήν την περίοδο σε θέματα εργασίας. Αυτό θα εξαφανιστεί εντελώς από σήμερα και μπορείτε να έχετε μια μεγάλη ευκαιρία εργασίας με υψηλό μισθό και περισσότερα προνόμια από ό, τι θα περίμενε κανείς. Ωστόσο, για να αποκτήσετε αυτή τη δουλειά μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μετακόμιση, μετεγκατάσταση. Έτσι, θα πρέπει να πάρετε την απόφαση προσεκτικά γιατί όσα κάνετε αφορούν και άλλα μέλη της οικογένειας σας.

Δίδυμοι

Αρκετά γεγονότα θα συμβούν σήμερα, τα οποία θα παρουσιάσουν τη ζωή και την αγάπη σας με ένα εντελώς νέο φως. Μπορείτε να αντιληφθείτε πολλά από νέες πληροφορίες ή να πάρετε μια νέα εικόνα για τον χαρακτήρα και τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Ως αποτέλεσμα, αυτή η μέρα σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στη σχέση σας. Είναι απαραίτητο να εξισορροπήσετε τις δικές σας επιθυμίες και να έχετε αυτοσεβασμό, όταν ασχολείστε με το σύντροφό σας.

Καρκίνος

Εάν φροντίσετε την ρουτίνα των καθημερινών συνηθειών διατροφής σας, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε άριστη υγεία. Το πρόχειρο φαγητό, από την άλλη πλευρά δεν επηρεάζει μόνο το σώμα σας, αλλά θα φράξει το μυαλό σας με άγχος που δεν σας επιτρέπει να απολαύσετε τις μεγαλύτερες αντοχές που έχει ένα γυμνασμένο σώμα. Ένας πιο υγιεινός τρόπος ζωής μπορεί να βοηθήσει να παρατείνετε μια αίσθηση καλής φυσικής κατάστασης.

Λέων

Ετοιμαστείτε να λάβετε ένα απροσδόκητο δώρο από κάποιον κοντά σας. Η ημέρα είναι ιδιαίτερα καλή όσο και αν σας ανησυχεί. Οι συνάδελφοι και οι ανώτεροί στο χώρο εργασίας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι και υποστηρικτικοί. Αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το έργο σας στην ώρα του και μπορείτε να προγραμματίσετε κάποιο χρόνο με τον σύντροφό σας το βράδυ.

Παρθένος

Αυτή είναι μια αινιγματική ημέρα για σας όσο αφορά τις σχέσεις. Θα αδυνατείτε να κατανοήσετε τις δράσεις και τα κίνητρα του συντρόφου σας. Μια αόριστη αίσθηση ανησυχίας και δυσαρέσκειας είναι επίσης πιθανή σήμερα. Θα πρέπει να σας δοθεί χρόνος για να μιλήσετε καθαρά και να βγουν όλα έξω. Προσπαθώντας να βιάσετε τα πράγματα σήμερα, δεν πρόκειται να έχετε καλά αποτελέσματα. Μάλλον, πάρτε την αργή οδό και η κατάσταση θα επιλυθεί από μόνη της.

Ζυγός

Δώστε προσοχή σε όσους είναι άρρωστοι στη δουλειά, δώστε τους βοήθεια. Αποφύγετε να έχετε επαφές με το τηλέφωνο, φορητούς υπολογιστές ή άλλες συσκευές που μπορεί να χρησιμοποιείτε. Είναι πιθανό να μολυνθούν από σοβαρό κακόβουλο λογισμικό. Φροντίστε τον εαυτό σας πάρα πολύ! Είστε κοντά στην υπερκόπωση και επειδή η σημερινή ημέρα θα είναι δύσκολη, θα το νιώσετε αυτό πιο έντονα.

Σκορπιός

Σήμερα, θα αναπτύξετε μια φυσική τάση προς το πείσμα . Δυστυχώς, θα επιμείνετε ακόμα και όταν λογικά καταλάβετε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι προς το συμφέρον σας. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε καθαρά και να κάνετε ό, τι το μυαλό σας προτείνει αντί να ενεργείτε με το ένστικτό σας. Αν καταφέρετε να χαλαρώσετε λίγο, η κατάσταση μπορεί να επιλυθεί ταχύτερα και θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι.

Τοξότης

Έρχεται μια όμορφη μέρα. Για εκείνους που είστε σε σχέση μπορεί να φτιάξει το κέφι σας με μια προσωπική εκπλήρωση, μπορεί να είναι κάτι σαν την ολοκλήρωση της συντροφικότητας ή μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα γύρω από την γέννηση ενός παιδιού στην οικογένειά σας. Για εκείνους από εσάς που είστε αδέσμευτοι φαίνεται να παίρνετε έγκριση για τη σχέση τους από την οικογένεια, που έχουν έντονα αντίθετες απόψεις από καιρό.

Αιγόκερως

Να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες καλές ειδήσεις από το σύντροφό σας, ή για ένα πολύ καλό δώρο από αυτόν / της σήμερα. Εάν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανόν να μπορείτε να έχετε μια πολύ θετική προσέγγιση με κάποιον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Οικονομικά πρέπει να κάνετε λίγο καιρό ακόμα υπομονή, δεν είναι καιρός για σπατάλες.

Υδροχόος

Είτε θα ξεκινήσετε την ημέρα σας είτε θα την τελειώσετε με μια αργή και χαλαρή βόλτα. Θα σας δώσει την θετικότητα που έχετε ανάγκη και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Ρωτήστε τους αγαπημένους σας για την σχέση σας, γιατί η γενική κόπωση μπορεί να σας εξουδετερώσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην έχετε άγχος . Τα πράγματα θα έρθουν στη θέση τους όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Πίνετε φρέσκο χυμό παρά καφεϊνούχα ποτά.

Ιχθείς

Έχετε την τάση να κάνετε ανοικτά αυτοκριτική σήμερα. Οι περισσότερες από τις ανησυχίες σας είναι αβάσιμες και το ξέρετε. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να σας βοηθήσει αυτή η γνώση, ανησυχείτε. Ο μόνος τρόπος για να το αντιμετωπίσετε αυτό είναι να επικοινωνήσετε τους φόβους σας με κάποιον που είναι κοντά σας και θα είναι υποστηρικτικός. Χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη σχετικά με τη σοβαρότητα των προβλημάτων σας πριν πάρετε αποφάσεις .

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (21/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα