Ο Κωνσταντίνος Λάγκος στο Fast and Curious

12:50 2/5/2016 - Πηγή: iPop

Όχι όχι μην κάνετε εικόνες με γρήγορα αυτοκίνητα. Η στήλη μας δεν έχει καμία σχέση με τις κόντρες του Paul Walker. Το fast όμως το κρατάμε και προσθέτουμε και το curious γιατί είμαστε περίεργοι.. Περίεργοι να μάθουμε τα πιο ασυνήθιστα πράγματα για ανθρώπους από ολόκληρο το χώρο του καλλιτεχνικού φάσματος αλλά και της πολιτικής. 10 γρήγορες ερωτήσεις που απαιτούν το ίδιο γρήγορες απαντήσεις. Ίδιες ερωτήσεις, διαφορετικές απαντήσεις. Challenge accepted και ξεκινάμε!

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος

παίρνει την σκυτάλη από την Κατερίνα Τσάβαλου και δέχεται να απαντήσει στις 10 fast και πολύ curious ερωτήσεις του iPop.

Ακούγοντας τη λέξη «αύριο», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;Μακριά ακόμα.Σου δίνω ένα μαγικό ραβδί. Τι το κάνεις;Το σπάω για να δω τι θα γίνει.Τι σε εξιτάρει;Το άγνωστο.Και τι σε ξενερώνει;Η βαρεμάρα.Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, τι θα έκανες διαφορετικά;Τίποτα γιατί άντε να προβλέψεις τις συνέπειες!Σου έχουν πει ότι μοιάζεις με κάποιο ήρωα καρτούν ή τανία;Με τον ΤενΤεν.Ποιο τραγούδι σιγοτραγουδάς τον τελευταίο καιρό;Το Moves like Jagger.

Μεγαλύτερος κριτής: ο εαυτός σου ή οι άλλοι;Αν κρίνω από τους άλλους, ο εαυτός μου.Θα μπορούσες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου χωρίς σταγόνα αλκοόλ;Άααααανετα!Τι θα ήθελες περισσότερο αυτή τη στιγμή;Να ήταν νύχτα.Σημείωση!

Τον Κωνσταντίνο Λάγκο απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά «9 μήνες», η οποία προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό Star στις 17:50.

The post Ο Κωνσταντίνος Λάγκος στο Fast and Curious appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα