Back to reality: Η θλιβερή πραγματικότητα της επιστροφής στη δουλειά μετά το Πάσχα

11:49 2/5/2016 - Πηγή: iPop

That’s all folks! Το Πάσχα έφθασε στο τέλος του κι εσύ αυτή την Τετάρτη καλείσαι να επιστρέψεις στο γραφείο και ν’ αρχίσεις ξανά την καθημερινότητά σου μέχρι να πάρεις την πρώτη άδεια του καλοκαιριού.

Τι θα αντιμετωπίσεις όμως τις πρώτες μέρες προσαρμογής;

Συναισθηματική ταραχή

Ξυπνάς το πρωί της Τετάρτης πανικοβλημένος μήπως σε πήρε ο ύπνος. Μόλις συνειδητοποιείς ότι δεν σε πήρε ο ύπνος κι είσαι οκ, αρχίζεις να σκέφτεσαι πόσο άδικη είναι η ζωή και πόσο γρήγορα πέρασε το Πάσχα.

Πού

είναι η σοκολάτα οεο;

Όπως καταλαβαίνεις, το φετινό Πάσχα αποτελεί παρελθόν και κανείς δεν θα σε δικαιολογείσαι εάν έχεις σοκολατένια αυγά διάσπαρτα πάνω στο γραφείο σου. Πρέπει να το καταλάβεις και να φανείς εγκρατής!

Ζήλια για τις διακοπές

Όπως καταλαβαίνεις, οι κλασικές κουβέντες που θ’ ανταλλάξεις με τους συναδέλφους σου θα περιλαμβάνουν και τα μέρη που πήγε ο καθένας διακοπές. Εάν όμως εσύ έχεις πάει που δεν πέρασες και τόσο καλά ή, ακόμα χειρότερα, έκατσες στην πόλη, η θέση θα είναι πραγματικά δύσκολη.

Τα ρούχα μου μπήκαν ή εγώ πάχυνα;

Λίγο το αρνί, λίγο το κοκορέτσι, λίγο το τσουρεκάκι και τα σοκολατένια αυγά, εεε μια διαφορά στο βάρος την έχεις! Κι αν δεν το είχες παρατηρήσει, θα το καταλάβεις μια και καλή όταν δεν θα χωράς τόσο άνετα στα ρούχα σου!

Θυμίσου όμως εδώ τις συμβουλές του Κρις Βάλλας για τα κιλά στις γιορτές.

Πεινάς συνέχεια

Είσαι στη δουλειά, πρέπει να δείξεις εγκράτεια όπως είπαμε. Μπορεί αυτές τις μέρες να είχες συνηθίσει να τρως όλη μέρα και να κοιμάσαι, όμως στο γραφείο πρέπει να σε κρατήσει μέχρι το μεσημέρι το σάντουιτς που έφαγες για δεκατιανό.

Photos: Getty

The post Back to reality: Η θλιβερή πραγματικότητα της επιστροφής στη δουλειά μετά το Πάσχα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα