Ο έρωτας ήταν ο λόγος για την επίθεση στο ΚΕΠ -Επιτέθηκε και σ’ έναν άνδρα

12:43 6/2/2016 - Πηγή: iPop

Ο έρωτας ήταν ο λόγος για την επίθεση στο ΚΕΠ στο Γεράκι της Λακωνίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από έναν 74χρονο. Ο ηλικιωμένος άνδρας πέρα από την 43χρονη γυναίκα που τραυμάτισε, επιτέθηκε και σ’ έναν άνδρα ο οποίος θέλησε να βοηθήσει την τραυματισμένη γυναίκα.

Πυρά άνοιξε ο ηλικιωμένος εναντίον σ’ έναν 52χρονο άνδρα ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις Αρχές οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Σπάρτης και του τμήματος Περιφερείας δεν γνωρίζουν ακόμη το κίνητρο της επίθεσης.

Η 43χρονη, είναι μητέρα δύο παιδιών που φοιτούν στο Γυμνάσιο και το Λύκειο και εργαζόταν παράλληλα σε δύο δουλειές προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα της οικογενειας της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα έκανε διάλειμμα έξω από το ΚΕΠ όταν την πλησίασε ο ηλικιωμένος. Υπήρξε έντονος διαπλεκτισμός τον οποίο ακολούθησαν οι δύο πυροβολισμοί. Η γυναίκα τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι και το αριστερό πόδι!

Στην συνέχεια ο 52χρονος προσπάθησε να βοηθήσει την γυναίκα με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος «πιστολέρο» να στρέψει το όπλο εναντίον του 52χρονου και να πυροβολίσει για τρίτη φορά από απόσταση δυο μέτρων σημαδεύοντας το κεφάλι του οδηγού.

Για καλή τύχη των δύο ανθρώπων, από το σημείο περνούσαν δυο νεαροί οι οποίοι έπεσαν πάνω στον οπλισμένο άνδρα, τον αφόπλισαν και τον έδεσαν με σχοινί προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν.

Η αστυνομία κατέσχεσε από τον 74χρονο το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε, ενώ στο όχημα του βρέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο που επίσης κατασχέθηκε. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν ένα ημιαυτόματο πολεμικό τυφέκιο τύπου Sten MK2, άλλα τρία περίστροφα, δύο γεμιστήρες και 129 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Ο ηλικιωμένος οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

The post Ο έρωτας ήταν ο λόγος για την επίθεση στο ΚΕΠ -Επιτέθηκε και σ’ έναν άνδρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα