Ο Ερντογάν συνεχίζει τις προκλήσεις- Τι είπε για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις σε Ιράκ και Συρία;

09:41 12/10/2016 - Πηγή: iPop

Δε φέρεται να πτοείται από τίποτα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος για ακόμα μια φορά συνεχίζει τις προκλήσεις. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο βρίσκονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις σε Ιράκ και Συρία με τον Τούρκο Πρόεδρο να δηλώνει, πως η χώρα του δεν θα ζητήσει άδεια από κανέναν.

Ο Ταγίπ Ερντογάν έστρεψε τα πυρά του κατά του Πρωθυπουργού του Ιράκ καλώντας τον να «μάθει τα όριά του». Ο Τούρκος Πρόεδρος επίσης τόνισε ότι «ο τουρκικός στρατός

που πρόσφατα ταράχθηκε από μια αποτυχημένα απόπειρα πραξικοπήματος δεν έχει χάσει το κύρος του σε σημείο ώστε να παίρνει διαταγές από εκείνον».

Παράλληλα, σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν τηλεοπτικά μετά τη συνάντηση ισλαμικών αρχηγών στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος Πρόεδρος εξήγησε:

«Θα αντιμετωπίσουμε την επιχείρηση στο Ιράκ, την επιχείρηση που θα λάβει μέρος σύντομα στη Μοσούλη, με τον ίδιο τρόπο».

«Δεν μπορεί η Τουρκία να επέμβει εναντίον των κινδύνων δίπλα της; Αυτό δεν θα το δεχθούμε ποτέ.Δεν χρειαζόμαστε άδεια για αυτό, και δεν σκοπεύουμε να τη ζητήσουμε» πρόσθεσε.

The post Ο Ερντογάν συνεχίζει τις προκλήσεις- Τι είπε για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις σε Ιράκ και Συρία; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα