Ο Αντίνοος Αλμπάνης φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και έκανε κάλεσμα να γεμίσουν τα social media με φιλιά!

11:29 16/12/2022 - Πηγή: iPop

Το φιλί Αλμπάνη- Ιωαννίδη στην Night out ήταν ένα μήνυμα κι ένα κάλεσμα προς τον κόσμο να γεμίσει με φιλιά τα social media!

O ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη για να μιλήσει για το Maestro, το οποίο έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης.

Αρχικά είπε ότι, παρότι που γνώριζαν ότι ενδέχεται η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να πάει στο Netflix, ενθουσιάστηκε υπερβολικά μόλις το έμαθε και επίσημα.

«Ήταν κάτι που γνωρίζαμε σαν πιθανότητα

πολύ καιρό. Όταν ανακοινώθηκε, με συνεπήρε το κύμα ενθουσιασμού λες και πήραμε τη Eurovision. Είναι μία επιβράβευση δουλειάς που είναι δύσκολη και απαιτητική και έχουν δουλέψει πολλοί άνθρωποι για αυτό. Δεν δίνει προβολή, δίνει την προοπτική της προβολής. Κάνουμε μία δουλειά που λόγω γλώσσας απευθύνεται σε Έλληνες, λες ίσως το κοινό ενδιαφερθεί. Θα με ενδιέφερε να δουλέψω στο εξωτερικό», είπε και στη συνέχεια σχολίασε τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Με τον Χριστόφορο μας έδεσε η αγάπη για τη δουλειά. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να αγαπάει τη δουλειά, να μην είναι ανταγωνιστικός, να αγαπάει τους συναδέλφους του. Με τον ρόλο που υποδύομαι έχω ως κοινό το σκυλί μου και φαινόμαστε απόμακροι. Ο Μιχάλης επενδύει περισσότερο στις σιωπές και το μυστήριο, ενώ εγώ δείχνω έτσι αλλά δεν είμαι, είμαι σούργελο και ανόητος».

Όταν ο Αντίνοος Αλμπάνης κλήθηκε να σχολιάσει το ότι δεν φοβάται να μιλήσει για διάφορα ζητήματα, εξήγησε: «Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό και ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια και με μια κίνηση πήγε και φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη: «Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως. Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;», είπε και έδωσε ένα φιλί στο στόμα στον παρουσιαστή. «Φιλάς ωραία», αποκρίθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. «Μου το έχει πει ο Στάνκογλου στο Τανγκό των Χριστουγέννων. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά», απάντησε ο ηθοποιός.

Το φιλί Αλμπάνη- Ιωαννίδη:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Αντίνοος Αλμπάνης φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και έκανε κάλεσμα να γεμίσουν τα social media με φιλιά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα