Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/12/2022)

08:30 16/12/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/12/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/12/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας ή της εργασίας σας και θα ευνοηθείτε σε επαγγελματικές συνεργασίες  ωστόσο ίσως να έχετε και την ανάγκη να ξεκουραστείτε ή να νιώσετε κάπως αδιάθετοι.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στην Παρθένο και τον 5ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με χόμπι ή κάποιου είδους δημιουργικό σχέδιο στον τομέα της εργασίας σας  ενώ κάποιοι ίσως να καταφέρετε να κάνετε μια συνεργασία ή ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στην Παρθένο και τον 4ο σας οίκο και κάποιοι θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας κι ίσως με αγαπημένα σας πρόσωπα ωστόσο προσέχετε κάποιες εξαπατήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και συνθήκες που θα σας εξελίξουν αλλά μπορεί να είναι λίγο απατηλές.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται και πάλι στην Παρθένο σήμερα και τον 3ο σας οίκο και πολλοί μπορεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις ή επικοινωνίες ώστε να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σχέδιά σας ενώ κάποιοι ίσως πετύχετε μια σημαντική συνεργασία ίσως και καλλιτεχνική.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στην παρθένο και τον 2ο σας οίκο και πολλοί θα θελήσετε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας μέσα στην καθημερινότητα ή την εργασία σας αλλά και οικογενειακές οικονομικές υποχρεώσεις ωστόσο προσέχετε σήμερα τις συναλλαγές και μην αφήσετε το νου σας να αφαιρεθεί.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σας και ίσως να έχετε προτάσεις για νέες συνεργασίες ωστόσο φροντίστε να ελέγξετε κάθε λεπτομέρεια και να μην υπεραισιοδοξήσετε.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να απομονωθείτε για να κάνετε κάποια όνειρα για την καθημερινότητά σας αλλά και να εξελίξετε κάποια σχέδια και επικοινωνίες με το εξωτερικό.Μπορεί να έχετε βοήθεια από κάποιο άτομο αλλά ελέγξτε όλες τις παραμέτρους και μην είστε αφηρημένοι στην εργασία σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/12/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στην Παρθένο και τον 11ο σας οίκο και πολλοί ίσως να θελήσετε να συναντήσετε φίλους που ίσως σας βοηθήσουν σε εργασιακά ζητήματα ώστε να εξελίξετε και τα οικονομικά σας αλλά και κάποια συνεργασία που τη θέλετε εδώ και αρκετό καιρό.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και στον 10ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ωστόσο κοιτάξτε κάθε λεπτομέρεια αν πρόκειται να προβείτε σε μια συνεργασία..

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 9ο σας οίκο σήμερα και ίσως θελήσετε να κάνετε ένα ταξίδι σήμερα με φιλικά σας πρόσωπα ωστόσο ίσως να ευνοηθείτε σε μια δημιουργική συνεργασία.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στην Παρθένο και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα ή οφειλές που θα πρέπει να τακτοποιήσετε και ίσως να καταφέρετε να έχετε σημαντική βοήθεια από κάποια συνεργασία που θα κάνετε ωστόσο προσέχετε λεπτομέρειες που ίσως να σας διαφύγουν.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα και τον 7ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά και κάποιες συνεργασίες αλλά προσέχετε τις εξαπατήσεις και τις απατηλές υποσχέσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/12/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα