Νέες αποκαλύψεις: Αυτός είναι ο όρκος που έσπασε ο πρίγκιπας William και κατέστρεψε την σχέση του με τον αδερφό του – Γιατί ο Harry και η Meghan δεν περιμένουν συγγνώμη από την βασιλική οικογένεια;

19:31 15/12/2022 - Πηγή: iPop

Ο πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει στα νέα επεισόδια του ντοκιμαντέρ του στο Netflix, πως ο αδερφός του William έσπασε τον όρκο μεταξύ τους να μην στρέψουν ποτέ τα γραφεία του ο ένας εναντίον του άλλου. Από τότε η σχέση τους είναι τεταμένη και ο Δούκας του Sussex υποστηρίζει πως η οικογένειά του είναι ψυχρή και απόμακρη απέναντί του, ενώ δεν περιμένει σε καμία περίπτωση από τα

μέλη της βασιλικής οικογένειας να ζητήσουν συγγνώμη. Φαίνεται πως τα 3 νέα επεισόδια του ντοκιμαντέρ Harry και Meghan έρχονται να βάλουν φωτιά στο παλάτι.

Στο επεισόδιο 4 του ντοκιμαντέρ Harry και Meghan, ο Δούκας του Sussex κάνει αναφορά στο 2020 κι αποκαλύπτει πως ο εκφοβισμός που δέχθηκαν τους οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσουν από την βασιλική οικογένεια, ενώ παράλληλα μιλά και για την δήλωση η οποία ακολούθησε χωρίς την άδειά του.

Ντοκιμαντέρ Harry και Meghan: Ο όρκος που έσπασε ο William

Σχετικά με τον Τύπο, ο πρίγκιπας Harry είπε: «Υπάρχει διαρροή, αλλά υπάρχει και φύτευση. Έτσι, εάν ένα γραφείο θέλει να αφαιρέσει μια αρνητική ιστορία, θα ανταλλάξει και θα δώσει μία πληροφορία ή ιστορία που αφορά κάποιον άλλον. Έτσι τα γραφεία καταλήγουν να δουλεύουν το ένα εναντίον του άλλου».

«Ο William κι εγώ είχαμε δει και οι δύο τι είχε συμβεί κάποτε στο γραφείο του πατέρα μας [του Βασιλιά Καρόλου Γ΄] και συμφωνήσαμε ότι δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο σε εμάς», δήλωσε ο Harry.

«Ήταν τρομακτικό να ουρλιάζει και να μου φωνάζει ο αδερφός μου»: Νέες αποκαλύψεις απ’ το ντοκιμαντέρ Harry & Meghan – Σε ποιον ρίχνει την ευθύνη ο Δούκας του Sussex για την αποβολή της γυναίκας του;

Ο πρίγκιπας Harry συνέχισε λέγοντας ότι «θα προτιμούσε να καταστραφεί από τον Τύπο παρά να παίξει αυτό το παιχνίδι ή αυτήν την επιχείρηση συναλλαγών».

«Το να δω το αντίγραφο του γραφείου του αδερφού μου – το ίδιο πράγμα που υποσχεθήκαμε ότι οι δυο μας δεν θα κάναμε ποτέ μα ποτέ – ήταν αποκαρδιωτικό», πρόσθεσε.

Στο επεισόδιο 5 του ντοκιμαντέρ Harry και Meghan, ο Δούκας του Sussex θυμήθηκε πως: «Βγήκε μια ιστορία που έλεγε ότι μέρος του λόγου για τον οποίο φύγαμε η Meghan κι εγώ ήταν επειδή ο William μας είχε εκφοβίσει. Και μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο μετά τη συνάντηση, μου είπαν για μια κοινή δήλωση που είχε εκδοθεί, στο όνομά μου και στο όνομα του αδερφού μου, καταστρέφοντας την ιστορία ότι μας εκφοβίζει από την οικογένεια».

«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε», συνέχισε. «Κανείς δεν μου είχε ζητήσει την άδεια να βάλω το όνομά μου σε μια τέτοια δήλωση. Και τηλεφώνησα στη Μ και της το είπα και ξέσπασε σε κλάματα γιατί μέσα σε τέσσερις ώρες, έλεγαν ψέματα για να προστατέψουν τον αδερφό μου. Κι όμως, επί τρία χρόνια, δεν ήταν ποτέ διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια για να προστατέψουν εμάς».

«Ξαφνικά, αυτό που έκανε κλικ στο κεφάλι μου ήταν: “Δεν θα σταματήσει ποτέ”», είπε η Meghan. «Κάθε φήμη, κάθε ψέμα, όλα όσα ήξερα εγώ και το παλάτι ότι δεν ήταν αλήθεια απλά διέρρεαν».

«Οπότε δεν υπήρχε άλλη επιλογή σε αυτό το σημείο», πρόσθεσε ο Harry. «Είπα, “πρέπει να φύγουμε από εδώ”». 

Η βασιλική οικογένεια απαντά στο ντοκιμαντέρ Harry & Meghan: Οι αντιδράσεις του παλατιού και ο λόγος που ο William και η Kate αρνούνται να δουν τη σειρά

Ο πρίγκιπας Harry νιώθει πόσο ψυχρό είναι το κλίμα με την οικογένειά του

Όπως αποκαλύπτει το πρώην βασιλικό ζευγάρι στο νέο του ντοκιμαντέρ στο Netflix, το 2020 πριν μετακομίσουν οριστικά στον Καναδά, θα επανενώθηκαν για τελευταία φορά με την βασιλική οικογένεια για την ετήσια υπηρεσία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Westminster

Ήταν η τελευταία επίσημη έξοδος του Harry και της Meghan πριν μετακομίσουν στη Βόρεια Αμερική και η δημόσια εμφάνισή τους με τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον τότε πρίγκιπα Κάρολο, την Καμίλα, τον πρίγκιπα William, την Kate Middleton, τον Πρίγκιπα Edward και τη Sofie.

«Η πρώτη φορά που είδαμε τα άλλα μέλη της οικογένειας, αφού ανακοινώσαμε την αποχώρησή μας, ήταν δημόσια στο Αβαείο του Westminster», θυμάται η Meghan.

«Ήμασταν νευρικοί βλέποντας την οικογένεια γιατί όλες οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω μας. Είναι σαν να ζεις μέσα από μια σαπουνόπερα όπου όλοι οι άλλοι σε βλέπουν και ψυχαγωγούνται», είπε ο Harry.

Netflix

«Ένιωσα πολύ απομακρυσμένος από την υπόλοιπη οικογένειά μου, κάτι που ήταν ενδιαφέρον γιατί μεγάλο μέρος του τρόπου λειτουργίας τους έχει να κάνει με το πώς φαίνονται, παρά με το πώς αισθάνονται», συνέχισε. «Εκείνη τη φορά και φαίνονταν ψυχροί, αλλά και ήταν».

William & Harry: Πότε ξεκίνησαν να χαλάνε οι σχέσεις τους; Το επίσημο timeline και η διαφωνία τους για την Meghan Markle που δε θα λυθεί ποτέ

Ο πρίγκιπας Harry δεν περιμένει συγγνώμη από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

«Έπρεπε να συμφιλιωθώ με το γεγονός ότι πιθανότατα δεν πρόκειται να λάβουμε ποτέ μία αληθινή συγγνώμη», λέει ο Δούκας του Sussex στο 6ο επεισόδιο σειράς του Netflix.

«Η γυναίκα μου και εγώ, συνεχίζουμε», συμπληρώνει ο Harry. «Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που ακολουθεί».

«Ό,τι μας συνέβη, πάντα θα συνέβαινε σε εμάς», λέει. «Επειδή αν πεις την αλήθεια και στραφείς ενάντια στην εξουσία, έτσι έχουν μάθει να απαντούν».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως ούτε το παλάτι του Buckingham ούτε το Παλάτι του Kensington έχουν σχολιάσει το ντοκιμαντέρ, αλλά η αλήθεια είναι πως περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Νέες αποκαλύψεις: Αυτός είναι ο όρκος που έσπασε ο πρίγκιπας William και κατέστρεψε την σχέση του με τον αδερφό του – Γιατί ο Harry και η Meghan δεν περιμένουν συγγνώμη από την βασιλική οικογένεια; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέες, Αυτός, William, Harry, Meghan,nees, aftos, William, Harry, Meghan