Ο άνθρωπος που οδηγάει ατέλειωτες ώρες για να ξεδιψάσει άγρια ζώα-Photos

08:56 22/2/2017 - Πηγή: iPop

Τη ζωή του σ΄ένα σκοπό έχει αφιερώσει ο Patrick Kilonzo Mwalua. Καθημερινά, παίρνει το φορτηγάκι του και οδηγάει επί ώρες με έναν μόνο στόχο, να μεταφέρει πόσιμο νερό στα άγρια ζώα.

Σε μια περιοχή, όπως είναι Tsavo West National Park της Κένυας, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Τα ζώα υποφέρουν, καθώς δεν έχουν πρόσβαση σε νερό και έτσι ο Patrick στέκεται στο πλευρό τους δείχνοντας τους αγάπη.

«Δεν υπάρχει καθόλου νερό, ούτε για τα ζώα ούτε για τα άτομα που βρίσκονται εδώ. Αν δεν τους βοηθήσουμε θα πεθάνουν» τόνισε σε συνέντευξη του

και εξήγησε, πως δουλειά του δεν είναι μόνο το να μεταφέρει νερό αλλά και να καθαρίζει τις περιοχές τις οποίες επισκέπτεται.

Θέτοντας ως παράδειγμα τα βουβάλια εξηγεί, πως υποφέρουν από την λάσπη, τους ψύλλους και τα τσιμπούρια.


Ο Mwalua, ο οποίος είναι ένας αγρότης από ένα χωριό έχει δει από πρώτο χέρι τη ζοφερή κλιματική αλλαγή να κάνει την πατρίδα του να υποφέρει. Εξηγεί μεταξύ των υπολοίπων, πως τον τελευταίο ιδιαίτερα χρόνο, έχει δει να πραγματοποιείται μεγάλη καθίζηση από την ξηρασία και δεκάδες ζώα να πεθάνουν από δίψα πάνω στη ραγισμένη γη.

«Από το περασμένο έτος και συγκεκριμένα από τον Ιούνιο, δεν έβρεξε καθόλου» αναφέρει υπογραμμίζοντας, πως αυτή ήταν μια αφορμή για να αρχίσει να μεταφέρει νερό.

Πέρυσι, ο Mwalua νοίκιασε ένα φορτηγό και μ΄αυτό μεταφέρει νερό στην περιοχή, ενώ στόχος του είναι να βρει χρήματα και να μπορέσει να αγοράσει τα δικά του φορτηγά.

photos: thedodo.com/Patrick Kilonzo Mwalua

The post Ο άνθρωπος που οδηγάει ατέλειωτες ώρες για να ξεδιψάσει άγρια ζώα-Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα