Ο Wayne Rooney αποχαιρετά τα διεθνή γήπεδα

15:49 23/8/2017 - Πηγή: iPop
Ο Wayne Rooney αποχαιρετά τα διεθνή γήπεδα καθώς ανακοίνωσε την αποχώρησή του απ’ την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ο 31χρονος επιθετικός της Everton δήλωσε στο AFP: «Ήταν πολύ ωραίο που ο Gareth Southgate (προπονητής της εθνικής) μου τηλεφώνησε αυτή την εβδομάδα για να μου πει ότι ήθελε να επιστρέψω στην Αγγλία για τους επερχόμενους αγώνες. Ωστόσο, του είπα ότι είχα αποφασίσει ν’ αποσυρθώ απ’ το διεθνές ποδόσφαιρο. Είναι μια πολύ

δύσκολη απόφαση, που έχω συζητήσει με την οικογένειά μου, με τον προπονητή μου στην Everton και μ’ εκείνους που είναι πιο κοντά μου».

Ο Rooney είναι ο καλύτερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας καθώς σημείωσε 53 γκολ σε 119 παιχνίδια.

Η καριέρα του Rooney στην εθνική ομάδα της χώρας του διήρκεσε 14 χρόνια και ήταν λαμπρή, ενώ ήταν και αρχηγός της ομάδας.

Ολόκληρη η δήλωση του Rooney:

«Ήταν πολύ ωραίο που ο Gareth Southgate με κάλεσε μέσα στην εβδομάδα και μου είπε πως με θέλει πίσω στην εθνική για τα ματς που έρχονται. Το εκτίμησα.

Ωστόσο, έχοντας σκεφτεί πάρα πολύ, είπα στον Gareth Southgate πως έχω αποφασίσει να αποσυρθώ για τα καλά από την εθνική. Είναι πραγματικά μια δύσκολη απόφαση, την οποία συζήτησα με την οικογένειά μου, τον προπονητή μου στην Έβερτον και όλους όσους είναι κοντά μου.

Το να παίζω για την Αγγλία ήταν πάντα ιδιαίτερο για μένα. Κάθε φορά που αποτελούσα επιλογή είτε ως παίκτης είτε ως αρχηγός, την ένιωθα σαν ένα μοναδικό προνόμιο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με έχουν στηρίξει και με έχουν βοηθήσει. Αλλά πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσω.

Το να αφήσω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά ξέρω ότι έκανα το σωστό που επέστρεψα στο σπίτι μου, την Έβερτον. Τώρα θέλω να επικεντρώσω όλη μου την συγκέντρωση στο να την βοηθήσω να γίνει επιτυχημένη.

Θα παραμένω πάντα θερμός υποστηρικτής της Αγγλίας. Το μόνο που με πειράζει είναι πως δεν έχω συμμετάσχει σε κανένα σύνολό της που να έχει επιτυχία στο ενεργητικό του. Ευελπιστώ ότι οι εκπληκτικοί παίκτες που φέρνει ο Γκάρεθ στην ομάδα θα μπορέσουν να ανεβάσουν τον πήχη, και επίσης ευελπιστώ πως η ομάδα θα στηριχθεί από όλους.

Μια μέρα το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα και ανυπομονώ να το ζήσω ως οπαδός – ή απ’ οποιαδήποτε θέση».

The post Ο Wayne Rooney αποχαιρετά τα διεθνή γήπεδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα