Ο Barack Obama κάνει kite surf στην Καραϊβική

17:15 7/2/2017 - Πηγή: iPop

Ο Barack Obama κάνει kite surf στην Καραϊβική και μοιράζεται φωτογραφίες και videos μαζί μας!

Όπως έιχε δηλώσει και ο ίδιος, σε μία από τις τελευταίες του ομιλίες ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, αυτό που είχε μεγαλύτερη ανάγκη μετά παό 8 χρόνια στο Οβάλ γραφείο δεν ήταν τίποτα περισσότερο από το να ξεκουραστεί μαζί με τους φίλους του και την οικογένεια του! Και σύμφωνα με τα τελευταία νέα

έκανε ακριβώς αυτό που ήθελε!

Έτσι ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, ταξίδεψε μετά της συζύγου του στην Καραϊβική και πιο συγκεκριμένα στο ιδωτικό νησί του δισεκατομμυριούχου φίλου του, Richard Branson και χαλάρωσε, ενώ τόλμησε να δοκιμάσει και kitesurfing στα καταγάλανα νερά.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Obama δοκίμαζε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θαλάσσιο σπορ και δάσκαλος του ήταν ο ίδιος ο Richard Branson.

O ίδιος o Branson ανέφερε σε blog που έγραψε στην ιστοσελίδα της Virgin:

«Ήταν τεράστια τιμή να μπορώ να προσκαλέσω τον Πρόεδρο Barack και την Michelle Obama στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους για ένα διάλειμμα μετά το πέρας και της δεύτερης θητείας του Barack ως Πρόεδρος και αφού η οικογένειά του έχει αφήσει τον Λευκό Οίκο. Μία από τις πρώτες ιστορίες που μου είπε όταν εκείνος και η Michelle έφτασαν στο Moskito Island ήταν το πως, λίγο πριν γίνει Πρόεδρος είχε αρχίσει να κάνει surf στην Χαβάη. Όταν επέστρεψε από το εντατικό μάθημα, ο νέος επικεφαλής της ασφάλειάς του, γύρισε και του είπε: “Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που κάνει surf για τα επόμενα 8 χρόνια.” Για τα επόμενα 8 χρόνια δεν είχε την δυνατότητα να κάνει surf, να απολαύσει τα θαλάσσια σπορ ή να κάνει πολλά από τα πράγματα που αγαπούσε».

Challenged @barackobama to a kitesurf vs foilboard learning contest – here’s what happened https://t.co/5hwjOvy2TK pic.twitter.com/wEGSjL2TAr

— Richard Branson (@richardbranson) February 7, 2017

Έτσι, ο Richard Branson αποφάσισε να τον προκαλέσει σε μία μονομαχία στο kitesurf για να δουν ποιος θα καταφέρει να σταθεί περισσότερη ώρα πάνω στην σανίδα. Όπως βλέπουμε και στο video που ανέβασε ο Richard Branson στο youtube οι δύο τους ανταγωνίστηκαν ο ένας τον άλλον και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ κέρδισε την μάχη!

Η τύχη του πρωτάρη ή ένα ακόμα ταλέντο του Obama βγήκε στην επιφάνεια;

The post Ο Barack Obama κάνει kite surf στην Καραϊβική appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα