Έξυπνα snacks θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος

15:00 7/2/2017 - Πηγή: iPop

Θέλεις να χάσεις βάρος άμεσα και χωρίς κόπο; Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Αρκεί να εντάξεις στη διατροφή σου μερικά έξυπνα και απλά snacks, τα οποία θα σε κάνουν να κάψεις το περιττό λίπος εύκολα και ταυτόχρονα να παραμείνεις υγιής.

Ποια snacks βοηθούν στην άμεση απώλεια βάρους;

Η απάντηση είναι εύκολη. Φυσικά αυτά, τα οποία είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες. Τα ιδανικά snacks, σύμφωνα με τους ειδικούς είναι αυτά, τα οποία έχουν κάτω από 200 θερμίδες, έχουν 10 γραμμάρια πρωτεΐνης και κοντά στα 5 γραμμάρια φυτικών ινών. Δες εδώ κάποια από αυτά:

Ένα
μήλο σε συνδυασμό με γάλα

Από μόνο του ένα φρούτο δεν μπορεί να αποτελέσει το τέλειο snack. Είναι καλό αυτό να συνοδεύεται με γάλα, για να καλύπτει όλες τις πρωτεΐνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τον οργανισμό. Οι πρωτεΐνες βοηθούν στη διατήρηση της ενέργειας και μειώνουν την αίσθηση της πείνας για μια με δυο ώρες.

Κράκερς με τόνο

Εάν δεν θέλεις να ενσωματώσεις τα γαλακτοκομικά σε κάθε σου snack, η λύση είναι μια κονσέρβα τόνου, η οποία αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, ενώ περιέχει Ω3 λιπαρά οξέα. Μπορείς να απλώσεις τον τόνο πάνω σε κράκερς ολικής αλέσεως.

Smoothie

Τα smoothie από διάφορα φρούτα, είναι πηγή πολλών πρωτεϊνών, ενώ έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.

Τοστ καλυμμένο με καρύδια και αχλάδια

Φτιάξε ένα τοστ, το οποίο θα καλύψεις με αχλάδια και καρύδια. Έτσι, θα έχεις φτιάξει ένα υγιεινό snack, το οποίο θα είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και θα περιέχει 3,5 γραμμάρια φυτικών ινών, ενώ θα έχει μόλις 200 θερμίδες. Όχι μόνο θα βοηθήσει στην καύση του λίπους, αλλά μπορεί επίσης να ενισχύσει την ενέργειά σου. Επίσης, τα καρύδια είναι πλούσια σε σεροτονίνη, μια ορμόνη που παράγει χημικές ουσίες για τον εγκέφαλο.

Σαλάτα με φακές, ντομάτα και κάρδαμο

Οι σαλάτες δεν χρειάζεται να συνοδεύουν απλά το γεύμα σου. Όταν αποτελούνται από 200 θερμίδες, μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό απογευματινό snack. Μια σαλάτα με φακές, ντομάτα και κάρδαμο περιλαμβάνει 11 γραμμάρια πρωτεΐνης και 8 γραμμάρια φυτικών ινών, χάρη στις φακές και τα λαχανικά.

Διαβάστε επίσης:

Το ελιξήριο για την απώλεια βάρους βρίσκεται ήδη στην κουζίνα σου

Photos: Getty

The post Έξυπνα snacks θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα