Νόστιμο brunch με μπρόκολο και αυγά για να γλείφεις τα δάχτυλά σου!

15:04 28/6/2020 - Πηγή: iPop

Φτιάχνουμε το πιο νόστιμο και χορταστικό brunch με μπρόκολο, ζαμπόν, τυρί και μερικά ακόμα υλικά που κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα καλύτερο. 

Το brunch κάτι δηλαδή, ανάμεσα σε breakfast and lunch είναι ιδιαίτερα στη “μόδα” αλλά μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου. Κι εμείς βρήκαμε την κατάλληλη συνταγή για ένα εύκολο brunch με μπρόκολο που θα σου λύσει τα χέρια. Χωρίς πολύ κόπο και δίχως να χάσεις όλο σου το πρωί στην κουζίνα έχεις το δικό σου brunch απ’ τα χεράκια σου.

Τι θα χρειαστείς για το brunch με μπρόκολο;1/2 φλιτζάνι
μπρόκολο3 φέτες ψωμί ολικής άλεσης1 κύβος λαχανικών8 φέτες ζαμπόν1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί4 αυγά 1/4 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο ψιλοκομμένο 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα αλεσμένο μαύρο πιπέρι 

Το πιο νόστιμο brunch με πατάτες κι αυγό! 

Πώς θα το φτιάξεις;Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό και προσθέτουμε το μπρόκολο για να βράσει για λίγα λεπτά.Αφού βράσει το μπρόκολο, το αφαιρούμε απ’ τη φωτιά και σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το μπρόκολο με το ψωμί, τον κύβο λαχανικών, το ζαμπόν και το τυρί.Σ’ ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.Στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα μας στο μπολ με το μπρόκολο κι ανακατεύουμε.Βάζουμε το μείγμα μας σ’ ένα πυρέξ κι ύστερα στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου μισή ώρα με 35 λεπτά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

To brunch που χρειάζεσαι: Αυγό ποσέ με ρόκα, μπέικον και σπαράγγια

Photo: allrecipes.com

Το άρθρο Νόστιμο brunch με μπρόκολο και αυγά για να γλείφεις τα δάχτυλά σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νόστιμο,nostimo