Νέος γύρος κινητοποιήσεων από τους επιστημονικούς φορείς

08:12 1/3/2016 - Πηγή: iPop

Συνεχίζονται κανονικά οι κινητοποιήσεις των επιστημονικών φορέων, οι οποίοι από την πλευρά τους φαίνονται διατεθειμένοι να μην κάνουν πίσω στον αγώνα τους κατά του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιστημονικοί φορείς προχωρούν στις 10:00 το πρωί της Τρίτης σε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων στην περιοχή του Μοσχάτου.

Επιπλέον, έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της 9ης Μαρτίου που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Σημειώνεται

πως οι επιστημονικοί φορείς έχουν κάνει έκκληση για αποχή όλων των μελών τους την ημέρα που θα ξεκινήσει η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, ενώ έχουν εξαγγείλει και παράλληλο συμβολικό αποκλεισμό των εφοριών της χώρας.

Οι συμμετέχοντες φορείς

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών, Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος, Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος και Ένωση Ελλήνων Χημικών.

Photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Νέος γύρος κινητοποιήσεων από τους επιστημονικούς φορείς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα