Νεκροί δύο μετανάστες στον Έβρο | Τους παρέσυρε τρένο

11:55 28/8/2017 - Πηγή: iPop
ΝεκροίΈβρο | είναι δύο άνδρες αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων στον Έβρο, οι οποίοι παρασύρθηκαν από διερχόμενο τρένο. Τα δύο θύματα είναι πιθανότατα πρόσφυγες/ μετανάστες, οι οποίοι αποκοιμήθηκαν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Το δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Κυριακής στη σιδηροδρομική γραμμή Αλεξανδρούπολης Δικαίων, στο ύψος του οικισμού Θυμαριάς. Η επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Δίκαια παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τους δύο άνδρες.

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ,

αναφέρουν πως οι δύο άντρες φέρεται να αποκοιμήθηκαν επάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές τις οποίες είθισται, οι παράνομα εισελθόντες στη χώρα από τα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα, να χρησιμοποιούν ως πυξίδα για να μετακινηθούν στο εσωτερικό της.

Μάλιστα, κατά τους χειμερινούς μήνες οι ράγες χρησιμοποιούνται ως «κατάλυμα» απ’ τους μετανάστες, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν προσωρινά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες της περιοχής, καθώς οι πέτρες ανάμεσα στις γραμμές διατηρούν μια σχετική ζέστη.

Η κόπωση των δύο θυμάτων πρέπει να ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα να μην αντιληφθούν εγκαίρως τη διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.

The post Νεκροί δύο μετανάστες στον Έβρο | Τους παρέσυρε τρένο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα