Μειώνονται τα μποφόρ, ανεβαίνει η θερμοκρασία

08:34 28/8/2017 - Πηγή: iPop
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν σταδιακά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη

γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και μέχρι τις πρωινές ώρες 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 και τοπικά στα δυτικά 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα ορεινά τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 και τοπικά στη δυτική Στερεά 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια βόρειοι 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Μειώνονται τα μποφόρ, ανεβαίνει η θερμοκρασία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα