Νεφώσεις και βροχές το Σάββατο

10:22 17/6/2017 - Πηγή: iPop

Καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο, που από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο από το απόγευμα στα βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία

θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το απόγευμα πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το βραδύ βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.

Στη Λέσβο αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα σημειωθούν καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τη νύχτα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα, που από το απόγευμα κατά τόπους θα είναι ισχυρά, τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί και από το βράδυ βόρειων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν οπότε θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες και στην Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται στα βόρεια λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από το βράδυ θα ενταθούν στη Θεσσαλία και πιθανώς στις Σποράδες και την ανατολική Στερεά. Στα νότια αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν, οπότε θα σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από αργά το βράδυ στα βόρεια βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς και στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που το βράδυ στα βόρεια θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαιου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα στα βόρεια τοπικά θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς.

The post Νεφώσεις και βροχές το Σάββατο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα