Νέες πληροφορίες για τον Τυνήσιο ύποπτο- Οι κινήσεις του πριν και μετά το αιματοκύλισμα-Photo

10:16 23/12/2016 - Πηγή: iPop

Νέες πληροφορίες βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον ύποπτο, Άνις Άμρι, που αναζητούν οι γερμανικές Αρχές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο νεαρός φερόμενος ως δράστης του αιματοκυλίσματος στο Βερολίνο πριν και μετά από την επίθεση φέρεται να επισκέφτηκε «τζαμί του Ισλαμικού Κράτους».

Το ραδιόφωνο του Βερολίνου, rbb δημοσίευσε τις εν λόγω πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη του φερόμενου ως μακελάρη

στην ηλεκτρονική του σελίδα. Στο video το οποίο επικαλείται ο Άνις Άνρι φέρεται να βγαίνει από τζαμί της πόλης που βρίσκεται στη συνοικία Μοαμπίτ λίγο μετά την επίθεση, ενώ παράλληλα ο 24χρονος Τυνήσιος είχε περάσει από το ίδιο σημείο και το βράδυ πριν την επίθεση.

H Bild δημοσίευσε φωτογραφία του υπόπτου έξω από το τζαμί και τονίζει σε σχετικό της άρθρο, πως είχε φωτογραφηθεί έξω από το ίδιο τζαμί στις 14 και στις 15 Δεκεμβρίου, δηλαδή λιγότερο από μία εβδομάδα πριν την επίθεση.

Τονίζουμε, πως το συγκεκριμένο τζαμί είχε χαρακτηριστεί ως «τζαμί του Ισλαμικού Κράτους», καθώς το έχουν επισκεφτεί άτομα που έχουν σύνδεση με την οργάνωση.

Θυμίζουμε, πως η αστυνομία της Γερμανίας η οποία βρίσκεται επί ποδός και συνεχίζει τις έρευνες της συνέλαβε πριν από λίγες ώρες στο Ντούισμπουργκ δύο υπόπτους που φέρεται να σχεδίαζαν βομβιστική επίθεση σε εμπορικό κέντρο της Γερμανίας.

Στη δημοσιότητα πριν από λίγες ώρες δόθηκε ένα video- ντοκουμέντο από τη στιγμή που το φορτηγάκι εισβάλλει στην χριστουγεννιάτικη αγορά.

Διαβάστε επίσης:

Σύλληψη υπόπτων για σχεδιασμό επίθεσης στη Γερμανία-Video απ’ τη στιγμή που το φορτηγό εισβάλλει στην αγορά

photo:getty

The post Νέες πληροφορίες για τον Τυνήσιο ύποπτο- Οι κινήσεις του πριν και μετά το αιματοκύλισμα-Photo appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα