Νέα Υόρκη: Τρένο εκτροχιάστηκε -Δεκάδες τραυματίες (video & photos)

09:43 9/10/2016 - Πηγή: iPop

Στη Νέα Υόρκη ένα τρένο εκτροχιάστηκε ενώ οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για δεκάδες τραυματίες. Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα οι συνθήκες του ατυχήματος.

Τουλάχιστον 100 άτομα τραυματίστηκαν από τον ετροχιασμό του τρένου των σιδηροδρόμων του Λονγκ Άιλαντ το Σάββατο, κοντά στην κοινότητα του Νιου Χάιντ Παρκ, στη Νέα Υόρκη. Προς το παρόν έχει διακοπεί η λειτουργία των συρμών και στις δύο κατευθύνσεις,

σύμφωνα με τους υπεύθυνους.

Το ατύχημα έλαβε χώρα γύρω στις 21.00 (04.00 ώρα Ελλάδος), όταν το επιβατηγό τραίνο εμβόλισε συρμό εργασιών περίπου 32 χλμ ανατολικά του Μανχάταν, σύμφωνα με την αστυνομία. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινισθεί εάν ο συρμός εργασιών ήταν σταματημένος τη στιγμή της σύγκρουσης.

So the 8:22pm lirr train to Ronkonkoma hit something before merillon avenue station pic.twitter.com/mzkDrvGAmn

— FinderS (@NinjaDeadMau5) October 9, 2016

Mangled @LIRR train car pic.twitter.com/Y6874hNjBa

— Myles Miller (@MylesMill) October 9, 2016

Σύμφωνα με αξιωματούχο της Κομητείας του Νάσαου, οι 29 τραυματίες νοσηλεύονται ήδη με τραύματα που δεν εμπνέουν ανησυχία για τη ζωή τους, όπως κατάγματα και διάσειση. Δεκάδες άλλοι δέχθηκαν επί τόπου ιατρικές φροντίδες για εκδορές και εκχυμώσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, ο συρμός αποτελούμενος από 12 άμαξες και μεταφέροντας 600 επιβάτες εκινείτο με κατεύθυνση ανατολικά όταν οι πρώτες τρεις άμαξες εκτροχιάσθηκαν 800 μέτρα ανατολικά του σταθμού του Νιου Χάιντ Παρκ.

The post Νέα Υόρκη: Τρένο εκτροχιάστηκε -Δεκάδες τραυματίες (video & photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα