«Γονείς» βάζουν λουκέτο σε σχολείο όπου θα πάνε προσφυγόπουλα και δεν ντρέπονται!

20:24 8/10/2016 - Πηγή: iPop

«Γονείς» βάζουν λουκέτο σε σχολείο όπου θα πάνε προσφυγόπουλα και δεν ντρέπονται! Ακόμα ένα περιστατικό που θα έπρεπε να μας γεννάει δεκάδες ερωτήματα για το μέλλον μας σαν κοινωνία έλαβε χώρα στη Μυτιλήνη με «γονείς» να βάζουν λουκέτο στην καγκελόπορτα του 8ου Δημοτικού σχολείου Λέσβου.

Μία ομάδα γονιών αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο οn camera στην καγκελόπορτα του 8ου Δημοτικού σχολείου Λέσβου λέγοντας «δεν έχουμε πρόβλημα με τα παιδάκια, προς Θεού, αλλά

πρέπει να διαφυλάξουμε τα δικά μας παιδιά» και συμπληρώνοντας ότι κανένας δεν τους ενημέρωσε για το ότι από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν να φοιτούν 15 προσφυγόπουλα στο ίδιο κτήριο.

Συγκεκριμένα, οι γονείς των Δημοτικών Σχολείων της Μυτιλήνης – κυρίως για τα 8ο, 9ο, 11ο και 15ο – οι οποίοι πληροφορήθηκαν από τα παιδιά τους, ότι από τη Δευτέρα θα πηγαίνουν μαζί τους στο σχολείο και 15 παιδιά προσφύγων, προχώρησαν σε μία άκρως απογοητευτική και ντροπιαστική εικόνα, κλείδωσαν την είσοδο του σχολείου φωνάζοντας «κανείς δεν θα μπει μέσα αν δεν λυθεί το θέμα».

Διάβασε επίσης:

Απ’ τα βομβαρδισμένα σπίτια στα σχολικά θρανία- Τα προσφυγόπουλα πάνε σχολείο

Να θυμίσουμε, ότι όπου «θέμα» εννοούν την φοίτηση μικρών προσφυγόπουλων στα ελληνικά σχολεία, η οποία ξεκινάει από αυτή τη Δευτέρα!

«Δεν μας ενημέρωσε κανείς, όπως είχαν υποχρέωση να το κάνουν λένε» λένε οι γονείς, οι οποί διαμαρτύρονται γιατί κανένας από το σχολείο δεν τους κάλεσε προσωπικά για να τους ενημερώσει. Η ανακοίνωση έγινε κατά την διάρκεια της πρωινής προσευχής από τον διευθυντή, ο οποίος απευθυνόμενος στους στους μαθητές ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα θα έρχονται στο σχολείο τους και 15 προσφυγόπουλα.

Σύμφωνα με το LesvosNews.gr από τη Δευτέρα θα ενταχθούν σε τρία Δημοτικά Σχολεία της Μυτιλήνης 15 προσφυγόπουλα. 5 θα ενταχθούν στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 9ο και 11 Δημοτικό Σχολείο, 5 στο 15ο Δημοτικό Σχολείο και 5 στο 8ο Δημοτικό Σχολείο.

Δείτε το ντροπιαστικό video:

Να τονίσουμε ότι οι κάτοικοι της Λέσβου ήταν υποψήφιοι για το Νόμπελ Ειρήνης… ούτε 24 ώρες μετά απέδειξαν γιατί καλά έγινε και δεν το πήραν!

A.Δ.

The post «Γονείς» βάζουν λουκέτο σε σχολείο όπου θα πάνε προσφυγόπουλα και δεν ντρέπονται! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα