Επιτέλους μία εταιρεία εσωρούχων χρησιμοποιεί αληθινές γυναίκες για την καμπάνια της!

19:21 8/10/2016 - Πηγή: iPop

Επιτέλους μία εταιρεία εσωρούχων χρησιμοποιεί αληθινές γυναίκες για την καμπάνια της! Και το καλύτερο είναι ότι στην καμπάνια δεν έχει χρησιμοποιήσει καθόλου photoshop!

Σε μάι περίοδο που ολόκληρος ο χώρος της μόδας έχει κατακλειστεί από κορίτσια όπως η Kendall Jenner και η Gigi Hadid, δηλαδή από υπερβολικά αδύνατα σώματα, το να δεις μία καμπάνια εσωρούχων με φυσιολογικές αναλογίες είναι κάτι που αξίζει να σε κάνει να χαμογελάσεις!

Η εταιρεία

Lonely Lingerie από τη Νέα Ζηλανδία έκανε ένα βήμα μπροστά και χρησιμοποίησε 9 αληθινές γυναίκες οι οποίες είχαν διαφορετικέ αποχρώσεις δέρματο ςκαι διαφορετικές διαστάσεις και καμία παό τις φωτογραφίες τους δεν δέχθηκε photoshop!

Η κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016φωτογραφήθηκε από την June Canedo και φέρει την στυλιστική υπογραφή της Zara Mirkin. Στις φωτογραφίες βλέπουμε τη μπαλαρίνα Anna Collins, την ιδιοκτήτρια του Art Hoe Collective Gabrielle Richardson, το trans μοντέλο Aurel Haize Odogbo, την ΝεοΥορκέζα στυλίστρια Marcela Jacobina, την ιδιοκτήτρια της Slutever Karley Scortino, την καλλιτέχνη Ajani Lucid, το μοντέλο Paloma Elsesser, την σχεδιάστρια Georgia Pratt, και την μητέρα της Canedo!
Η σχεδιάστρια της Lonely, Helene Morris, τις αποκαλεί «ανεξάρτητες γυναίκες οι οποίες η καθεμία ξεχωριστά είναι περήφανη για τον εαυτό της». Ενώ, η στυλίστρια Mirkin σχολιάζει «ήθελα απλά η κάθε γυναίκα να μάθει να αγαπάει, να εκτιμάει και να δέχεται το πως είναι η εμφάνιση της. Ασχέτως χρώματος ή μεγέθους!».

Δες την καμπάνια:

Anjani Lucid:



Anna Collins:



Aurel Haize Odogbo:



Gabrielle Richardson:



Georgia Pratt:



Karley Scortino:



Marcela Jacobina:



Paloma Elsesser:



Rogeria Canedo:

Photos: Harper’s Bazaar

The post Επιτέλους μία εταιρεία εσωρούχων χρησιμοποιεί αληθινές γυναίκες για την καμπάνια της! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα