Νέα τροπή παίρνει η εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

19:12 25/7/2020 - Πηγή: iPop

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της. Είναι μία υπόθεση η οποία μας είχε κλονίσει όλους και ως φαίνεται συνεχίζει να το κάνει. Σύμφωνα με τη δήλωση μίας γυναίκας στην πορτογαλική τηλεόραση η Μαντλίν ζει στην περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της.

Η μικρή Μαντίλν ζει

Σύμφωνα με δημοσίευμα που έκανε η Daily Mail η γυναίκα ισχυρίζεται ότι αναγνώρισε τη μικρή από

ένα σημάδι που έχει στο μάτι της. Επίσης, σημείωσε ότι στην ίδια περιοχή είχε δει το φορτηγάκι του Γερμανού παιδόφιλου Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος είναι και ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Η γυναίκα, η οποία είναι καθηγήτρια Γερμανικών, κατεθεσε πρώτα στο αστυνομικό τμήμα ότι είδε τη μικρή και ύστερα έκανε η ανακοίνωση στην τηλεόραση. Όπως είπε στην παρουσιάστρια της πορτογαλικής εκπομπής Σάντρα Φελγκέιρας, είδε το κορίτσι να μιλά στα γερμανικά με μία άλλη νεαρή κοπέλα.

Πιο συγκεκριμένα η γυναίκα είπε με αλλοιωμένη φωνή και μάσκα:

Ήταν πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια, δεν μπορώ να είμαι απόλυτα βέβαιη, στο σούπερ μάρκετ Απολόνια στο Γκέιλ. Ήταν ένα κορίτσι στα δεξιά μου και μιλούσε Γερμανικά με ένα άλλο (κορίτσι). Όταν κοίταξα τα μάτια της, ήμουν σίγουρη για το τι είδα. Ήταν ανοιχτόχρωμα με το ίδιο σημάδι που είχε η Μαντλίν. Το σημάδι ήταν στο δεξί της μάτι. Είμαι σίγουρη για το τι είδα. Το κορίτσι ήταν 13 ή 14. Δυστυχώς, δευτερόλεπτα αφού έφυγαν, κατάλαβα ποια ήταν

Πρόσθεσε ότι τα κορίτσια δεν κρατούσαν τίποτα στα χέρια τους.

Καθώς οι προσπάθειες για την εύρεση της Μαντλίν συνεχίζονται υπήρξαν δύο επιστολές, από τις Γερμανικές Αρχές, οι οποίες όμως δεν παραδόθηκαν από τη Βρετανική Αστυνομία ποτέ στους γονείς του μικρού κοριτσιού.

Έφτασαν στα χέρια τους ύστερα από τη δήλωση του εισαγγελέα, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, πως η Μαντλίν είναι νεκρή, κάτι το οποίο προκάλεσε το θυμό των γονιών του παιδιού από τη στιγμή που δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη σχετικά με αυτούς τους ισχυρισμούς.

Εμείς ευχόμαστε η Μαντλίν να ζει και να μπορέσει να βρεθεί σύντομα από την οικογένειά της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Νέα τροπή παίρνει η εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα