Συνταγή για αλμυρά κριτσίνια που είναι παντός καιρού

14:53 25/7/2020 - Πηγή: iPop

Σ’ αρέσουν τα κριτσίνια αλλά δεν ξέρεις πώς να τα φτιάξεις; Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο και πιο νόστιμο ταυτόχρονα. Δε χρειάζεται καν να κουραστείς.. Μαγικό; Η συνταγή για αλμυρά κριτσίνια που σου έχουμε για σήμερα είναι κάτι που θα σου λύσει τα χέρια!

Από που να το πιάσω; Για πρωινό με λίγο τυρί ή γαλοπούλα; Για δεκατιανό ακόμα και σκέτα για τη λιγούρα; Για σνακ το βράδυ στην ταινία με πάστα ελιάς και ντοματίνια; Το πως θα τα συνοδεύσεις θα το αφήσουμε πάνω σου!

Τι θα χρειαστείς
για τη συνταγή για αλμυρά κριτσίνια50 ml ελαιόλαδο1 κ.σ. ξύδι1 κ.γ. τριμμένο σκόρδο¼ κ.γ. αλάτι2 κ.σ. ρίγανη1  κ.σ. δενδρολίβανοΨωμί σε φέτες ή φρατζόλα μπαγιάτικοΠώς θα φτιάξεις τη συνταγή για αλμυρά κριτσίνιαΠροθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούςΚόβεις το ψωμί σε ροδέλες αν είναι φέτες του τοστ ή σε μικρά κομμάτια αν είναι φρατζόλα.Ανακατεύεις σε ένα μεγάλο μπολ το λάδι, το τριμμένο σκόρδο και το ξύδιΡίχνεις μέσα στο μπολ τα κομμάτια από το ψωμί και τα ανακατεύεις ώστε να πάει παντού.Στρώνεις σε ένα ταψί λαδόκολλα και τα τοποθετείς πάνωΡίχνεις από πάνω τη ρίγανη και το δενδρολίβανοΨήνεις για 15 περίπου λεπτάΑπολαμβάνεις κάθε στιγμή της μέρας!Αν θες να δεις πως να τα φτιάξεις και με τυρί πάτα εδώ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Φτιάχνουμε το ιδανικό σνακ: Τραγανά πολύσπορα κριτσίνια με τυρί

Photo: Freepik

Το άρθρο Συνταγή για αλμυρά κριτσίνια που είναι παντός καιρού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνταγή,syntagi