Νέα σοκαριστική μαρτυρία από ακόμα μία κοπέλα για τον 52χρονο βιαστή της Δάφνης

12:26 10/5/2017 - Πηγή: iPop

Νέα σοκαριστική μαρτυρία από ακόμα μία κοπέλα για τον 52χρονο βιαστή της Δάφνης μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του 52χρονου.

Η συγκεκριμένη μαρτυρία προέρχεται από μία 25χρονη κοπέλα την Αναστασία, η οποία μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Ant1 ανακάλυψε ότι δούλευε για τον άντρα αυτό ως οικιακή βοηθός για έξι μήνες τον περασμένο Ιούλιο.

Η ίδια δήλωσε ότι είχε παρόμοια αντιμετώπιση από τον 52χρονο με την 22χρονη φοιτήτρια, καθώς ο άντρας της αγόραζε ακριβά φορέματα και μαγιό και την ανάγκαζε να τα δοκιμάζει μπροστά του. Επίσης, τόνισε ότι υπήρχαν σεξουαλικά βοηθήματα σε εμφανή σημεία στο σπίτι του.

Η 25χρονη Αναστασία είπε ότι την στιγμή που ζήτησε την παραίτηση της ο 52χρονος της ζήτησε να του πλύνει τα πιάτα όπως είχε ζητήσει και από την άλλη κοπέλα, όμως η Αναστασία του είπε ότι την περιμένουν έξω από το σπίτι για να φύγει οπότε και σώθηκε από τον άντρα.

Παράλληλα, η νεαρή κοπέλα επισήμανε ότι είχε πάει να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία η οποία και την απέφυγε λέγοντας της ότι έχει φόρτο εργασίας.

The post Νέα σοκαριστική μαρτυρία από ακόμα μία κοπέλα για τον 52χρονο βιαστή της Δάφνης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα